Într-un interviu acordat CNBC, investitorul Paul Tudor Jones a declarat că are aproape 2% din activele sale în Bitcoin. El este managerul fondului de investiții Tudor BVI, ce gestionează aproximativ 21.6 miliarde de dolari.

Dacă Jones se referea doar la averea sa personală, analistul Alex Kruger a calculat că investitorul deține Bitcoin în valoare de 100 de milioane de dolari.

Bitcoin are 11 ani si increderea creste in fiecare zi

În timpul interviului său, Jones a explicat că a fost sceptic când vine vorba despre Bitcoin și criptomonede. Cu toate acestea, pandemia de COVID-19 și creșterea inflației l-au determinat să investează în aceste active pe care le consideră în continuare riscante.

„Când vine vorba de încredere, bitcoin are 11 ani și există foarte puțină încredere în el. Dar urmărim nașterea unui magazin de valoare. Dacă va reuși sau nu vom afla în timp. Ce știu eu este că în fiecare zi care trece și bitcoin supraviețuiește, încrederea în el va crește. Bitcoin este încă o parte minusculă a unui portofoliu, dar poate va ajunge să fie cel mai performant activdintre toate”

a declarat Jones.

Saptamana trecuta el a menționat că, în contextul mediului geopolitic și macroeconomic provocat de pandemie, criptomoneda are un potențial enorm ca depozit de valoare.

CryptoZZ