Exchange-ul Binance a anunțat o colaborare cu startup-ul de călătorie TravelByBit pentru a lansa un card de debit care facilitează plățile cu criptomonede pe site-urile principale de călătorie.

Conform anunțului, cardul va funcționa ca un card preplătit tradițional, cu acces la reduceri și recompense suplimentare. Utilizatorii vor putea să încarce cardul cu Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), Binance Coin (BNB) și Ontology (ONT).

Cardul va fi lansat la începutul anului viitor și va viza inițial călătorii în Asociația Națiunilor Asiei de Sud-Est, Australia și Europa. Ulterior, cele două companii îl vor extinde și în alte regiuni.

Card preplătit tradițional pentru calatorii

Noul serviciu va permite clienților să își rezerve zboruri și hoteluri prin site-uri de rezervare importante. Acestea includ Booking.com, Expedia, Agoda și Ctrip, precum și prin platforma proprie TravelByBit.
În plus, utilizatorii cardului au posibilitatea de a obține recompense de până la 5% din cheltuielile realizate pe site-ul TravelByBit.

TravelByBit nu este primul serviciu care permite utilizatorilor săi să călătorească cu criptomonede. Firma de rezervări crypto Travala a anunțat că va permite clienților să rezerve orice hotel listat pe Booking.com cu criptomonede.

De asemenea, la începutul acestei veri, Norwegian Air a anunțat că va lansa propriul exchange de criptomonede. Acest lucru va facilita ulterior acceptarea de către compania aeriană a plăților cu criptomonede.

CryptoZZ