MoneyGram primește încă 20 de milioane de dolari de la Ripple

În iunie, Ripple și-a asumat o investiție de 50 milioane de dolari în compania de transmitere de bani MoneyGram. Prima tranșă a investiției a fost de 30 milioane de dolari, iar săptămâna aceasta Ripple a investit și resul de 20 milioane de dolari.

De această dată, Ripple a achiziționat acțiuni MoneyGram 4,10 USD pe acțiune, un preț mult mai mare decât evaluarea curentă a pieței.

“Parteneriatul nostru cu Ripple este revoluționar atât pentru industria tradițională de transfer de bani, cât și pentru industria activelor digitale – pentru prima dată, decontăm tranzacții în câteva secunde”,

a declarat Alex Holmes, președinte și CEO al MoneyGram.

India amână deciziile cu privire la industria cripto

Două probleme majore de reglementare ale criptomonedelor în India au fost amânate. Pe 18 noiembrie, Curtea Supremă a amânat termenul de decizie cu privire la restricțiile impuse de către banca centrală până pe 14 ianuarie. Mai multe exchange-uri cripto indiene au dat în judecată Reserve Bank of India (RBI) pentru că li s-au închis conturile bancare.

Guvernul indian trebuia, de asemenea, să introducă proiectul de lege „Interzicerea criptomonedelor și reglementarea monedelor digitale 2019” în sesiunea de iarnă a Parlamentului. Pe 15 noiembrie Parlamentul a publicat ordinea de zi pentru sesiunea de iarnă, care nu include proiectul de lege cu privire la criptomonede.

Binance Lauchpad anunță un nou IEO – Troy Trade

Platforma de lansare de noi proiecte cripto Binance Launchpad a anunțat un nou IEO, Troy Trade.
Troy Trade este un proiect ce dorește să ofere servicii de brokeraj cripto clienților instituționali. Acestea include spot trading, margin trading, derivative, stocare, împrumut și chiar staking. Tokenul TROY în sine va oferi acces la toate aceste funcții de pe platformă.

Deschide un cont gratuit pe Binance!

Vor fi disponibile pentru vânzare 800 milioane de tokenuri în sistem de loterie, ce vor putea fi achiziționate de 2000 de utilizatori. În plus, Binance va realiza un airdrop în valoare totală de 10 milioane de tokenuri TROY în valoare de aproximativ 50.000$.

IEO-ul va avea loc pe data de 4 decembrie, iar detaliile se regăsesc pe site-ul oficial Binance Launchpad.

Travala anunță extinderea serviciilor pentru toate locațiile de pe Booking.com

Travala, un serviciu care permite utilizatorilor să plătească pentru sejururile hoteliere cu criptomonede, le va permite clienților să rezerve orice hotel care poate fi rezervat prin Booking.com.

Listările Booking au fost deja integrate pe platforma sa, astfel încât 90.000 de destinații sunt acum disponibile cu criptomonede.

Travala suportă în prezent 20 de criptomonede majore, inclusiv Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Dash (DASH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS, Stellar (XLM), Cardano ( ADA), Binance Coin (BNB), Monero (XMR), Waves, Tron (TRX), XRP și Dai (DAI).

Tot pe 25 noiembrie, Travala a anunțat că token-ul său AVA a fost listat pe Binance DEX.

CryptoZZ