Nou joc de collectibles NBA de la producătorul CryptoKitties

Compania Dapper Labs, producătorul CryptoKitties, a anunțat noul său joc de crypto-collectibles NBA Top Shot. Jocul va permite fanilor NBA să colecteze „tokenuri de moment” cu acțiuni din timpul meciurilor de baschet.

Dapper Labs nu a finalizat încă producția jocului, dar a anunțat că va extinde noul blockchain Flow cu contracte inteligente la peste un miliard de utilizatori.

Jocul construit în baza parteneriatului cu NBA va include „tokenuri de moment” care includ clipuri de înaltă calitate, jocuri în direct și statistici de joc. Valoarea acestor tokenuri va depinde de momentul în care acestea au fost emise.

Proiectul Celo adună 10 milioane de dolari în 12 ore

Startup-ul blockchain cLabs a adunat 10 milioane de dolari pentru proiectul Celo printr-o vânzare de tokenuri pe platforma CoinList. Aproximativ 109 investitori din zeci de țări au participat la licitație, plătind în medie 5 dolari pentru fiecare token Celo Gold (cGold). Cei mai mulți investitori au provenit din Germania și Marea Britanie, potrivit unui purtător de cuvânt al cLabs.

Misiunea Celo este de a construi un sistem financiar care să creeze condiții de prosperitate pentru toată lumea.

Vitalik Buterin susține că ETH 2.0 nu va fi lansat în iulie

Co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, și-a clarificat observațiile anterioare cu privire la data prevăzută pentru lansarea ETH 2.0. El a precizat că sunt șanse reduse ca rețeaua să fie lansată în iulie, așa cum lăsase de înțeles anterior.

Curs GRATUIT Ethereum!

Afri Schoedon, coordonatorul de testnet al ETH 2.0, a anunțat pe Twitter că:

„Specificația finală nu este implementată la niciun client și nu am lansat încă un testnet coordonat”.

Buterin a precizat că tranziția se derulează conform planurilor și că lansarea va avea loc în trimestrul trei al acestui an, dar nu s-a stabilit încă o dată exactă.

CryptoZZ