Compania HackerOne exclude aplicatia Voatz de pe platforma de bug bounty

Compania HackerOne a anunțat că a eliminat aplicația de votare mobilă Voatz de pe platforma sa de bug bounties. Decizia a fost justificată prin interacțiunile ostile ale reprezentaților Voatz cu cercetătorii de securitate și membrii platformei.

Conflictul a apărut la mijlocul lunii februarie, când un grup de cercetători MIT a publicat o analiză a aplicației. Aceștia au evidențiat numeroase defecte aparente de securitate în aplicația de votare și au avertizat oficialii electorali cu privire la Voatz.

Se poate fura Bitcoin? In ce conditii poti sa executi un atac de 51% la reteaua Bitcoin?

Este prima dată în existența sa de opt ani când HackerOne expulzează o organizație de pe platforma de bug bounty.

MakerDAO, Ubisoft și AMD sponsorizează Blockchain Game Alliance

Blockchain Game Alliance (BGA) a anunțat că eforturile lor vor fi sponsorizate de companiile Ubisoft, AMD, Animoca Brands și MakerDAO.

BGC este o coaliție de 90 de companii specializate pe jocuri care promovează integrarea blockchain în industria de gaming. Înființată în 2019, Alianța speră, de asemenea, să reprezinte jocuri de tip blockchain la evenimente majore din industria de gaming.

De asemenea, BGA l-a numit pe Sébastien Borget în calitate de președinte. Acesta a fost co-fondator și COO al The Sandbox, o platformă de jocuri virtuale descentralizate.

Testnet-ul multi-client Ethereum 2.0 este planificat să fie lansat în aprilie

Într-o declarație pentru The Block, Vitalik Buterin a declarat că testnet-ul multi-client Ethereum 2.0 este planificat să fie lansat în aprilie.

Un raport de audit recent al specificațiilor ETH 2.0 a dezvăluit vulnerabilități de securitate, iar dezvoltatorii lucrează la remedierea acestora. Firma de securitate Least Authority a evidențiat că sistemul de mesagerie peer-to-peer (P2P) al protocolului și sistemul proponentului de bloc sunt două zone cu potențiale vulnerabilități de securitate.

Ca răspuns la raport, Buterin a declarat pentru The Block că echipa ETH 2.0 lucrează în prezent pentru a rezolva aceste probleme. Cu toate acestea, el a declarat că soluțiile ar putea necesita eforturi pe termen lung și nu revizii imediate.

„Este greu de prezis când va avea loc lansarea mainnet-ului faza 0. Mai întâi avem nevoie de o rețea de test multiclient, apoi așteptăm ca acel testnet să funcționeze ceva timp fără probleme. Planul este ca rețeaua de test multiclient să fie lansată foarte curând. În luna aprilie cel mai probabil “,

a declarat Buterin.

 

CryptoZZ