Creștere de 37% pentru Bitcoin în ianurie

Incepem anul 2020 cu o creștere de 37% pentru Bitcoin in ianuarie. În plus, pragul de sprijin a fost stabilit la 8.200 de dolari la începutul acestei săptămâni.

De atunci, criptomoneda și-a continuat trendul ascendent, ajungând pînă la 9.500 de dolari. Acesta este un nivel de rezistență important, ce a fost atins de câteva ori în perioada verii lui 2019.

Dacă BTC reușește să se mențină peste acest prag, sunt șanse mari să depășească și pragul psihologic de 10.000 în perioada următoare.

Evaluarea totală a pieței a depășit 260 miliarde dolari, un semnal pozitiv și pentru altcoins. Multe criptomonede de top au înregistrat de asemenea un trend ascendent în ianuarie.

Cu toate acestea, dacă Bitcoin se menține peste 9.500 de dolari, o vânzare la altcoins nu ar fi o surpriză. O astfel de compensare apare frecvent când volatilitatea Bitcoin crește.

Noul browser Microsoft Edge blochează scripturile de minare cripto

Microsoft a lansat noua versiune a browserului său Microsoft Edge, cu mai multe îmbunătățiri de design. De exemplu, aduce noi funcții de securitate pentru a proteja utilizatorii de descărcarea automată a aplicațiilor nedorite. Edge blochează adware și alte programe dăunătoare care dăunează PC-ului utilizatorului.

Conștient de „amenințarea din ce în ce mai mare a minerilor de criptomonede”, noul browser Microsoft a fost proiectat pentru a bloca acest tip de scripturi dăunătoare.

Conform declarațiilor managerului de produs, noul Microsoft Edge va fi superior programelor anti-phishing și anti-malware SmartScreen și SafeBrowsing bazate pe cloud.

Aplicația Bison a Boerse Stuttgart are deja 80.000 de utilizatori și își extinde funcțiile

Bison, aplicația de tranzacționare a criptomonedelor oferită de Boerse Stuttgart a înregistrat o creștere remarcabilă a utilizatorilor. Lansată în urmă cu un an, are deja 81.000 de utilizatori și compania planifică extinderea funcțiilor sale.

Boerse Stuttgart a anunțat că va adăuga opțiunea de tranzacționare a Bitcoin Cash și că lansa o versiune pentru desktop. În prezent, Bison este disponibilă pentru telefoane Android și iOS și acceptă Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) și Ripple (XRP).

Software-ul este dezvoltat de Sowa Labs, o filială a Boerse Stuttgart Digital Ventures GmbH. Compania susține că succesul aplicației de până acum se datorează faptului că oferă opțiunea de tranzacționare a criptomondelor „simplu și sigur” pe smartphone.

Utilizatorii Bison tranzacționează criptomonedele prin Euwax AG, o filială a Boerse Stuttgart. Euwax este un furnizor de servicii financiare care operează în conformitate cu reglementările germane. Din octombrie 2019, Bison oferă opțiunea de traznacționare 24/24. Aplicația nu percepe taxe, ci oferă diferențe între prețul de cumpărare și cel de vânzare.

La mulți ani, Vitalik Buterin!

Pe data de 31 ianuarie, Vitalik Buterin, creatorul Ethereum, a împlinit 26 de ani. El este una dintre cele mai cunoscute personalități din industria cripto și a avut o istorie interesantă.

Ce este Ethereum?

Vitalik s-a născut în Rusia în 1994 în Kolomna, unde a trăit până la vârsta de 6 ani. Ulterior, s-a mutat în Canada, la Toronto, unde a urmat o școală privată pentru copii talentați.

A descoperit Bitcoin la vârsta de 17 ani, datorită tatălui său, care este un informatician. Vitalik a început să scrie articole de blog plătite cu 5 Bitcoin. Ulterior, în septembrie 2011, a devenit co-fondatorul și principalul redactor pentru Bitcoin Magazine.

În 2012 a câștigat o medalie de bronz la Olimpiada Internațională în informatică, iar în 2013 a scris și a publicat primul propunere de whitepaper pentru Ethereum.

În 2014, Vitalk a abandonat studiile universitare pentru a se dedica complet proiectului Ethereum. A renunțat de asemenea să mai scrie pentru Bitcoin Magazine la jumătatea lui 2014.

Activitatea sa i-au adus premiul Thiel Fellowship și 100.000$, precum și World Technology Award în 2016.

În 2016 și 2018 a intrat pe lista Fortune în secțiunea 40 sub 40 și în 2018 în clasamentul Forbes 30 sub 30. Tot în 2018, Buterin a primit un doctorat onorific de către Universitatea din Basel.

Vitalik este în continuare unul dintre cei mai prolifici și activi dezvoltatori din comunitatea Ethereum și o personalitate cu mare influență în comunitatea cripto.

CryptoZZ