O nouă zi de creștere pentru piața cripto

Creștere pentru piața cripto in ultimele 24 de ore, prețul Bitcoin a început să se apropie de valoarea de 10.500$, oferind un imbold și pentru restul criptomonedelor.

Ethereum de exemplu a depășit valoarea de 250$, înregistrând o creștere de peste 15% într-o singură zi. Recordul este însă deținut de Tezos, care a crescut cu 54% în ultima săptămână.

Per ansamblu, întreaga piață a criptomonedelor are un trend ascendent, iar evaluarea totală a depășit 300 miliarde de dolari.

Tether adaugă instrument de monitoriza a tranzacțiilor suspicioase de la Chainalysis

Compania Tether a anunțat că a adăugat un instrument de conformitate de la firma de analiză blockchain Chainalysis pentru a urmări tranzacțiile suspecte în timp real.

Programul Chainalysis „Cunoașteți-vă tranzacția (KYT)” a fost integrat cu Tether pentru a monitoriza tranzacțiile și„ a înțelege rapid profilul de risc al fiecărui titular de tokenuri”.

Prin intermediul acestui serviciu, Tether are posibilitatea de a identifica activitățile potențial criminale sau ilicite.

„Această soluție ne permite să asigurăm un program de conformitate sigur, care favorizează încrederea din partea autorităților de reglementare, a agențiilor de aplicare a legii și a utilizatorilor”,

a declarat Paolo Ardoino, CTO aș Tether.

“Monitorizarea se realizează fără a partaja informațiile de identificare ale utilizatorului nostru, deoarece aceste date sunt păstrate doar pe serverele noastre.”

Criptomoneda USDT de la Tether se emite în prezent pe șase blockchains – Ethereum, EOS, TRON, Omni, Liquid Network și Algorand.

Candidatul pro-cripto la președinția americană Andrew Yang s-a retras din cursă

Andrew Yang, candidatul democrat pro-cripto la președinția americană, a anunțat că se retrage din cursa electorală. Din păcate pentru industrie, el nu a reușit să obțină voturile necesare pentru a continua.

Yang a intrat în cursă în noiembrie 2017, concentrându-și campania în jurul propunerii sale de „venit de bază universal”. Acesta ar fi oferit un venit de 1.000 de dolari pe lună fiecărui adult american. Campania sa a inclus poziții politice în jurul criptomonedelor și spațiilor tehnologice mai largi.

În special, el a pledat pentru o abordare națională cuprinzătoare a blockchain-ului și a industriei cripto.

Meci de box între dezvoltatori cripto alimentat de rețeaua Lightning

Nopara73, dezvoltatorul Wasabi Wallet și dezvoltatorul principal al BTCPay, Nicolas Dorier, s-au confruntat într-un meci de box digital la conferința Advancing Bitcoin de la Londra.

Într-un joc video creat de start-up-ul Zebedee, cei doi dezvoltatori au manevrat versiunile lor digitale cu ajutorul publicului. Participanții la conferință ce dețineau un portofel Lightning au avut posibilitatea de a ajuta luptătorul preferat prin microplăți.

Jocul Raiki dezvoltat de Zebedee permite publicului să influențeze evoluția meciurilor cu ajutorul plăților prin rețeaua Lighthing. Power-up-urile includeau bombardarea celuilalt jucător, făcând un jucător mult mai mare decât celălalt sau generarea unei pălării de vrăjitor.

Zebedee menționează pe site-ul propriu:

“Inovația în industria jocurilor video a fost restricționată de limitările serviciilor financiare tradiționale. Veniturile generate de un joc sunt limitate de obicei la achiziții și reclame din aplicație.”

Start-up-ul a dezvoltat Raiki ca un proof-of-concept pentru o nouă economie a jocurilor video.

Din motive tehnice nu avem versiunea audio. Multumim pentru intelegere.

CryptoZZ