Bittrex a blocat înregistrarea de conturi noi în decembrie 2017 deoarece atisese capacitatea maximă și a anunțat că în data de 10 aprilie va redeschide înscrierile, după finalizarea restructurării interfeței.

Din păcate însă, înregistrarea de noi conturi a fost disponibilă pentru doar 25 de minute, platforma fiind blocată din nou de numărul mare de persoane care au încercat să-și creeze utilizatori.

La sfârșitul anului trecut, câteva mii de conturi au fost dezactivate după ce utilizatorii nu au completat noile criterii de identificare. Directorul Bittrex, Bill Shihara, a declarat în octombrie 2017 că exchange-ul urmărește să respecte legislația cu privire la prevederile împotriva spălării de bani și a evaziunii fiscale.

După o așteptare de peste 3 luni, Bittrex a anunțat că va accepta noi înscrieri, mai ales că lista de așteptare pentru utilizatori era deja foarte lungă. Din păcate însă, la 20 de minute după deschiderea înregistrarilor, platforma a început să înregistreze erori, iar după câteva ore au anunțat că vor suspenda înscrierile ”din cauza numărului foarte mare de solicitări”.

Exchange-ul Bittrex are angajați ce au lucrat anterior la Amazon, Microsoft, Departamentul de Justiție din SUA și Homeland Security, iar politica implementată este să ofere servicii conforme cu legislația americană, care includ inclusiv procese de evaluare a tokenurilor ce vor fi listate.