Pe Twitter, investitorii au sentimente pozitive față de Bitcoin

Datele publicate de firma de analiză TheTIE arată că investitorii au sentimente pozitive față de Bitcoin, pe Twitter a atins niveluri record. După halving, acest nivel a atins cel mai mare nivel din ultimii trei ani.

Potrivit TheTIE, scorul mediu de 30 de zile al sentimentului zilnic este la un nivel constant din 2017.
„Scorul” măsoară de obicei diferența dintre recenziile BTC pozitive și negative în anumite perioade. Cel mai recent clasament indică faptul că investitorii de pe Twitter sunt optimiști cu privire la viitorul criptomonedei.

Tranzactioneaza Bitcoin si Ethereum folosind vTrader!

Mențiunile Bitcoin de pe platforma de micro-blogging au atins, de asemenea, un nivel record pe 17 mai, ajungând la 31.111.

Joshua Frank, directorul executiv al TheTIE, a declarat că cifrele arată o piață extrem de optimistă în ceea ce privește Bitcoin.

Deribit înregistrează 1 miliard de dolari în interes deschis

Interesul deschis (sau pozițiile deschise) pentru opțiunile listate pe bursa Deribit din Panama a ajuns marți la un nivel record de 1 miliard de dolari. Potrivit datelor furnizate de firma de cercetare Skew, 101.000 de contracte de opțiuni în valoare de un Bitcoin au fost deschise la Deribit. În prezent, acesta este cel mai mare exchange de derivate cripto din lume după volumul de tranzacționare.

Volumul de tranzacționare zilnic a atins 100 de milioane de dolari săptămâna trecută și a crescut cu 170% în acest an.

Interesul investitorilor a început să crească înainte de halvingul Bitcoin și a continuat să crească de atunci. Chiar dacă activitatea în opțiuni continuă să crească, este dificil de apreciat dacă investitorii vând sau cumpără:

“Volatilitatea implicată a Bitcoin a fost relativ stabilă în ultimele zile, ceea ce sugerează că fluxurile ar putea fi echilibrate”,

au concluzionat analiștii Skew.

Bitcoin a avut un flash crash in ultimele ore. Pretul a scazut de la 9.700$ la aproape 9.100$. Se tranzacționează în prezent în jurul valorii de 9.500$, fluctuând în intervalul 9.000 și 9.900$ în ultima săptămână.

Elliptic adaugă suport pentru 87 de criptomonede

Compania de analiză blockchain Elliptic a adăugat suport pentru 87 de monede și tokenuri la instrumentul său de monitorizare a tranzacțiilor cripto.

În prezent, compania acoperă 97% din totalul activelor cripto, inclusiv criptomonede stabile precum Tether (USDT) și Binance USD (BUSD).

Adăugarea de noi criptomonede de către Elliptic înseamnă că poate monitoriza acum tranzacțiile pentru clineții săi. Acest lucru ajută exchange-urile și insituțiile financiare să identifice și să prevină activitățile ilicite și să îndeplinească cerințele de reglementare. Binance, de exemplu, este unul dintre clienții Elliptic.

CryptoZZ