”Insula Blockchain” a anunțat că în luna noiemebrie va avea loc Malta Blockchain Summit. Este dedicat tehnologiei blockchain și criptomonedelor și se va derula în primele zile ale lunii noiembrie.

Summit-ul va include patru conferințe, un Hackathon de două zile, un Pitch ICO, o expoziție. De asemenea va avea loc o ceremonie de decernare a premiilor Blockchain și se încheie cu o croazieră Crypto Cruise.

”Vreau să urez bun venit tuturor entuziaștilor la blockchain Summit-ul din Malta, locația perfectă pentru întâlnirea factoriilor de influență globali în tehnologie, societatea civilă, promovarea democrației și inovarea. Așteptați-vă la discuții incitante despre aplicațiile potențiale ale blockchain în schimbare pe mai multe verticale, incluzând, dar fără să se limiteze la divertisment, guvern, bancar, plăți și fintech”,

este prezentarea pe scurt realizată de Eman Pulis, CEO al Malta Blockchain Summit.

Cele patru conferințe vor acoperi domeniul de reglementare, marketing, afiliere și investiții, tokenomics și criptocurrencies, fintech și blockchain pentru dezvoltatori.

Sunt așteptați să participe peste 5000 de delegați, sute de investitori, 100 de vorbitori și 300 de sponsori și expozanți.

Printre invitații la Summit-ul Blockchain se numără personalități cunoscute precum dezvoltatorul W. Scott Stornetta, John McAfee, editorul revistei TechCrunch Mike Butcher. De asemenea si-au anunțat prezența Sunny Dhillon de la Signia Ventures, fondatorul LATTICE80 Joe Seunghyun Cho și mulți alții.

Primul Minstru al Maltei, Joseph Muscat, va inaugura conferința cu privire la aspectele legale și de reglementare.

Malta Blockchain Summit

promite să fie o oportunitate excelentă pentru influențatorii și investitorii globali de a crea noi relații și de a discuta potențialele aplicații ale tehnologiei.

Evenimentul sublinază rolul central pe care Malta dorește să îl ocupe ca prima jurisdicție reglementată pentru blockchain și criptomonedelor.

După cum a devenit evident în prima jumătate a anului 2018, Malta își consolidează poziția de centru blockchain global. Si-a câștigat astfel titlul de “Insula Blockchain” în cercurile media.

Două dintre cele mai mari exchange-uri cripto, Binance și OKEx, au luat decizia de relocare pe insulă datorită abordării deschise ale autorităților.

Pentru a oferi cea mai bună ofertă de valoare pentru expozanți, dezvoltatorii blockchain și companiile afiliate vor beneficia de invitații gratuite la Summit.

Summit-ul se va derula la hotelul Intercontinental în perioada 1-2 noimebrie 2018. Biletele pot fi achiziționate la prețuri începând cu 100 euro.