Exchange-ul Bittrex International, înregistrat în Malta, a anunțat o nouă plaformă de lansare a ICO-urilor. Primul proiect, RAID, va pune în vânzare tokenul XRD începând cu 15 martie.

Potrivit anunțului oficial al Bittrex:

"Platforma Bittrex International pentru tranzacționarea activelor digitale va găzdui oferta Initial Exchange Offering (IEO) a tokenului XRD al RAID".

Proiectul urmărește să strângă 6 milioane de dolari, cu o achiziție minimă de aproximativ 10 USD și o achiziție maximă per cont de 20.000 $.

"RAID este un proiect care urmărește ca datele din jocuri să circule în mod transparent prin aplicarea tehnologiei de tip blockchain. RAID revigorează industria datelor cu ajutorul OP.GG, cea mai mare companie de date pentru jocuri, precum și primul partener, prin imbunătățirea eficienței pe piața jocurilor existente ".

Utilizatorii verificați in Platforma Bittrex International vor putea achiziționa tokenul XRD cu Bitcoin.

Succesul Binance Launchpad lansează un nou trend

Ofertele inițiale de monede (ICO) au înregistrat o scădere a popularității în 2018. În acest an are loc o renaștere a fenomenului, condusă în mare parte de platformele renumite precum Binance și acum Bittrex. In Romania avem Daicore, o platforma care propune lansarea de ICO-uri in etape.

Unele dintre obstacolele cheie pentru proiectele ICO-uri au fost lipsa de încredere în sistem, întârzierile în distribuția tokenuri și lipsa de lichiditate. Odată cu implicarea platformelor exchage ca intermediari, unele dintre aceste aspecte par să fie rezolvate. Drept consecință, investitorii manifestă un interes în creștere pentru ICO-uri.

Binance a lansat un nou trend cu Binance Launchpad, care a găzduit vânzările GIFTO și BREAD la sfârșitul anului 2017. Platforma a câștigat un hype major în acest an cu vânzările BitTorrent și Fetch.Ai, care au reușit să strângă 6 milioane de dolari în 10 secunde.

CEO-ul Binance Changpeng Zhao a comentat pe Tweeter în sprijinul noii inițiative Bittrex. El a numit strângerea de fonduri prin intermediul blockchain drept ”a killer app”. În opinia sa, astfel de inițiative vor sprijini antreprenorii și industria cripto.