Franța aprobă primul ICO reglementat

Autoritatea de Supraveghere Financiară din Franța a aprobat primul ICO reglementat conform noilor reguli de ICO Visa. Este vorba despre o platformă dedicată strângerii de fonduri numită French-ICO.
Vânzarea va avea loc în luna martie 2020 și urmărește să strângă 1 million de euro în total.

AMF a declarat în iunie că analizează patru solicitări de viză ICO, depuse conform noii legislații pentru criptomonede.

Legea PACTE pentru industria cripto a fost implementata la începutul acestui an și este una dintre cele mai cuprinzătoare din Europa. Autoritatea de reglementare poate aproba oferte publice pentru tokenuri utility, iar emitentul trebuie să fie o entitate înregistrată în Franța. De asemenea, trebuie să aibă proceduri pentru asigurarea fondurilor pentru investitori și să respecte cerințele stricte împotriva spălării banilor (AML). Odată aprobat, ICO-ul trebuie să aibă loc în termen de șase luni.

Cadrul legal oferă securitate juridică companiilor, ce include un cont bancar garantat. De asemenea oferă opțiunea de a vinde tokenuri folosind așa numita viză ICO.

Australia revocă licențele de operare pentru trei exchange-uri cripto

Agenția AML australiană AUSTRAC a revocat trei licențe acordate unor exchange-uri cripto din cauza unor suspiciuni de „legături cu organizații criminale”.

Dintre cele trei exchange-uri, două aparțin AUSCOIN ATM și unul aparține MK Buy & Sell. Ambele exchange-uri au fost acuzate că au legături cu crima organizată.

Cea de-a treia licență anulată aparține Howzat Domains, operat de Webpark.

În plus, un alt operator, Cryptocurrency Transaction Machines, a fost de asemenea suspendat în noiembrie.

Reprezentanții AUSTRAC au declarat că agenția are dreptul de a revoca licențele acordate dacă există suspiciuni de implicare în activități ilegale ale companiilor în cauză.

Binance lansează contracte futures BCH cu leverage 75x

Exchange-ul Binance a anunțat lansarea celui de-al treilea tip de contracte futures, cele bazate pe Bitcoin Cash. Acestea sunt disponibile cu leverage de până la 75x, similar cu cele bazate pe Ethereum.
În septembrie anul trecut, Binance a lansat contractele futures BTC, cu leverage de 125x.

Cum sa tranzactionezi pe Binance!

Acestea permit traderilor să acopere poziții și să gestioneze riscul, oferindu-le o oportunitate de câștiguri mai mari folosind marjele.

Binance a investit săptămâna aceasta o sumă de bani nedezvăluită în platforma de instrumente derivate FTX, ca parte a unui parteneriat strategic între cele două firme.

Coin Floor anunță că va delista Ethereum și BCH din 2020

Exchange-ul CoinFloor a anunțat că la delista ETH și tokenurile bazate pe acest blockchain începând cu 3 ianuarie. Platforma licențiată de Autoritatea de conduită financiară (FCA) din Marea Britanie a declarat că se va concentra exclusiv pe Bitcoin.

”Nicio altă criptomonedă nu se apropie de palmaresul bitcoin, atât în ce privește sprijinul industriei sau de recunoașterea mărcii, astfel că concentrarea pe bitcoin are sens pentru noi.”

CEO-ul companiei a mai adăugat că bitcoin este ”imun la inflație” și că acestă criptomonedă ar putea deveni „cea mai bună formă de bani”.

De asemenea, CoinFloor a declarat că intenționează să elimine si BCH de pe platformă în viitorul viitor.
În schimb, exchange-ul va oferi servicii de împrumuturi cripto bazate pe bitcoin.

CryptoZZ