Cei care muncesc în Marea Britanie beneficiază mai nou de posibilitatea de a primi salariul în bitcoin, în portofelele electronice și în conturile bancare. Şi asta în acelaşi timp!

După ce Bitwage şi-a mutat o jumătate din echipă în Franţa, compania şi-a manifestat intenţiile de a se extinde în Europa.

Mai devreme în 2017, Bitwage anunţa lansarea unui serviciu nou, prin care oferea coduri IBAN europene oricărui angajat din orice parte a lumii, care era plătit de o companie din Europa. Cu această modalitate, plăţile automate şi salariile erau transferate mult mai repede.

Bitwage continuă acum îmbunătăţirea serviciilor oferite, prin intrarea pe piaţa din Marea Britanie. Angajaţii de aici pot primi acum plăţi de la companiile locale prin intermediul băncilor partenere. Pentru angajaţi înseamnă o diversificare mai mare a modurilor în care încasează salariile, pe care le pot primi împărţite la mai multe bănci şi portofele electronice.

Cifrele companiei

Bitwage este cel mai popular operator payroll pentru plăţile cu bitcoin. Compania are un portofoliu de 13.000 de utilizatori şi tranzacţii în valoare de 22 milioane de dolari. Compania oferă atât angajaţilor care lucrează pe teritoriile ţărilor de provenienţă, cât şi celor din diaspora, conturi bancare în S.U.A., Europa şi Marea Britanie. Aceştia pot utiliza conturile pentru depozite directe în bitcoin, sau pot alege ce procent din salariu să rămână în bitcoin şi ce procent în bani fiat. Conturile pot fi de asemenea un beneficiu şi pentru cei care primesc plăţi în ţară de la surse internaţionale.
Bitwage acceptă multe valute tradiţionale şi criptovalute, printre care: USD, Euro, GBP, CAD, AUD, CHF, JPY, Bitcoin, Ether, Litecoin, BRL, PHP, INR, MXN, ARS, VND, NGN, sau UAH.

Caracteristicile principale

Există mai multe caracteristici şi servicii care plasează Bitwage printre cele mai importante companii din industrie. În primul rând, tranzacţiile se efectuează în aceeaşi zi. Nu există limite ale serviciului. Oricine ar putea de exemplu să trimită sau să cheltuie 100$ sau 100.000$ fără nicio problemă. Referitor la controlul asupra contului, toate fondurile pot fi trimise în orice wallet, deci utilizatorii au un control total asupra banilor. Se exclude astfel şi riscul unui atac DDos asupra unui eventual terţ implicat.

Bitwage poate fi utilizat şi pe iOS şi pe Android. Utilizatorii pot folosi o metodă de autentificare internă a aplicaţiei. Prin eliminarea autentificării prin SMS, riscurile ca aceste
mesaje text să fie compromise sunt de asemenea anulate. Serviciul se foloseşte şi fără conturi bancare

Pentru Bitwage, oamenii nu au nevoie de conturi bancare. Acest aspect este unul important pentru cei care doresc să fie plătiţi cu bitcoin, fără să-și deschidă conturi la bănci.
În prezent există 2.5 miliarde de oameni la nivel global care nici măcar nu au acces la soluţii bancare. Pentru aceştia, multe servicii ar fi interzise. Cu sprijinul oferit de Bitwage însă, ei nu
vor mai fi atât de izolaţi.

Sursa – Newsbtc.com