Un zvon publicat pe Facebook lasă de înțeles că noul Samsung Galaxy S10 va suporta 16 cirptomonede. Printre acestea se numără Binance Coin (BNB), Enjin coin (ENJ), PundiX (NPXS), 0x (ZRX) și OmiseGo (OMG). Există de asemenea speculații cu privire la includerea ICON (ICX) și Basic Attention (BAT).

Celelalte active incluse în captura de ecran sunt cele cu popularitate în creștere pentru piețele asiatice. Principala piață pentru noul Galaxy S10 sunt utilizatorii din Asia de Sud-Est.

CEO-ul și co-fondatorul companiei Binance, Changpeng Zhao, au declarat pe Twitter:

”Sunt mândru să văd #BNB acceptat de noul Galaxy S10, ca una din cele 16 criptomonede acceptate în mod implicit!”

Popularitatea BNB, în creștere

În prezent, BNB este un token bazat pe blockchain-ul Ethereum. Majoritatea membrilor comunității se așteaptă însă ca în curând să se mute pe propria rețea. BNB este instrumentală atât pentru tranzacționare, cât și pentru achiziționarea de noi oferte de tokenuri prin Binance Launchpad. Platforma de lansare de proiecte s-a dovedit extrem de populară în rândul investitorilor în cripto.

Binance Coin a urcat la poziția 7 pe CoinMarketCap și se tranzacționează în prezent în jurul valorii de 17$. Criptomoneda are un market cap de peste 2.3 miliarde de dolari.

Este foarte probabil ca prețul său să primească un impuls odată cu lansarea Binance DEX. Noul exchange descentralizat este construit pe Binance Chain, un blockchain bazat pe algoritmul Proof-of-stake.

Nu există încă un anunț oficial cu privire la Galaxy S10

Telefonul Samsung Galaxy S10 urmează să primească o descriere oficială a tipurilor de active suportate. Speculațiile din prezent se bazează pe clipuri de prezentare ce arată că dispozitivul poate susține Bitcoin și tokenuri Ethereum.

Se așteaptă ca aplicația Samsung Pay, care permite utilizarea unui smartphone pentru plăți, să integreze, de asemenea, active digitale. Peste 10 milioane de utilizatori vor avea astfel posibilitatea de a utiliza criptomonede în viața de zi cu zi.