Bitcoin începe să crească

În acest weekend, Bitcoin a scăzut până la 3210$, dar a reușit să recupereze până la 3700$. În mod clar, urșii continuă să controleze evoluția BTC, iar amânarea finală a unei decizii priving ETF-ul Bitcoin nu pare să ajute.

Cripto-entuziaștii vor trebui să aștepte până la 24 ianuarie pentru lansarea Bakkt și 27 februarie pentru decizia cu privire la ETF Bitcoin de la SEC. Dacă inversarea tendinței piețelor criptomonedelor depinde de oricare dintre aceste evenimente, atunci avem o cale lungă de așteptat.

Celelalate criptomonede au înregistrat de asemenea creșteri ușoare, parțial datorită creșterii Bitcoin, parțial datorită anunțului Coinbase. Cel mai mare exchange american a anunțat că ia în vedere listarea a 30 de noi criptomonede pe platformă. Coinbase Pro a listat deja tokenurile Civic, District0x, Loom Network și Decentraland.

Gemini anunță sprijin și custodie pentru Bitcoin Cash

Exchange-ul Gemini a anunțat că va susține custodia și tranzacționarea Bitcoin Cash (BCH). Reprezentanții companiei au subliniat că, în acest moment, va “oferi doar suport pentru rețeaua Bitcoin ABC”. Criptomoneda va fi identificată pe platformă ca “Bitcoin Cash cu tickerul BCH”.

Gemini a declarat că

“continuă să evalueze Bitcoin SV în următoarele săptămâni sau luni și putem sau nu să alegem să susținem retragerile și / sau tranzacționarea Bitcoin SV în viitor”.

Pentru a asigura conformitatea cu legislația, Gemini a raportat că “a lucrat îndeaproape cu Departamentul de Stat al Serviciilor Financiare din New York (NYSDFS) pentru a obține aprobarea de a oferi Bitcoin Cash servicii de custodie și de tranzacționare .“

Huobi a lansat oficial prima sa sucursală în Rusia

Exchange-ul Huobi a lansat oficial prima sa sucursală în Rusia, înființată în parteneriat cu Centrul de transformare digitală al Băncii de Dezvoltare a Rusiei (VEB) și susținută de Huobi Cloud.

Începând cu luna septembrie a acestui an, Huobi s-a alăturat primului Fond de Inovare VEB al Rusiei. Compania a localizat noua filială Huobi Rusia în Centrul pentru Transformarea Digitală din Moscova pentru a-și împărtăși experiența în domeniul cripto-reglementării.

CEO-ul VEB a afirmat că expertiza Huobi va contribui la crearea unei “baze juridice care să concureze cu actualele jurisdicții promițătoare.”

Directorul Huobi, David Chen, a afirmat că lansarea Huobi Russia va contribui la promovarea “tehnologiilor de vârf și a experienței de tranzacționare a companiilor pentru utilizatorii ruși”. Aici se include avantaje precum “siguranță, stabilitate și experiență de neegalat pentru utilizatori.”

Directorul Huobi Rusia, Andrei Grachev, a menționat, de asemenea, volumul tot mai mare de tranzacționare cripto din Rusia. El a susținut că volumul “a depășit recent 20 de milioane de dolari într-o singură zi”, indiferent de situația actuală a pieței.

Proiect caritabil cripto, parte a Festivalului de lumini din Amsterdam

Participanții la Festivalul de Lumini din Amsterdam au avut parte de o reclamă neobișnuită în acest weekend. Un proiect caritabil a colaborat cu artistul Frederike Top pentru a crea o instalație de lumini ce reprezintă o adresă Bitcoin. Aceasta a fost montată pe clădirea unei foste bănci, pentru a sublinia că nu mai este necesară implicarea acestora pentru a transfera fonduri.

Participanții la festival pot dona Bitcoin pentru organizația Huis van de Tijd, dedicată sprijinirii bătrânilor ce suferă de demență. Până în prezent, au fost înregistrate 14 donații modeste.