Echipa de fotbal Juventus Torino anunță lansarea unui fan token

Urmând exemplul echipei franceze Paris Saint Germain, clubul italian Juventus a anunțat că va lansa propriul fan token.

Acesta a fost creat în parteneriat cu “platforma blockchain de angajare a fanilor” Socios.com. Este planificat să fie lansat în primul trimestru al anului viitor.

Până în prezent nu au fost oferite detalii cu privire la modul în care acest fan token va fi tranzacționat. În prezent, Juventus se află pe primul loc în Italia și pe locul doi în întreaga lume. Totalizează aproape 60 de milioane de fani la nivel mondial.

Directorul executiv al Socios, Alexandre Dreyfus, este optimist în ceea ce privește potențialul cripto în relație cu lumea fotbalului. Prognozează că prin parteneriatele companiei se vor injecta 300 de milioane de dolari în economia sportivă pe parcursul “următorilor câțiva ani”.

Aproape toate criptomonedele înregistrează scăderi după ce Bitcoin pierde 300$ în 24 de ore

După avântul de ieri, Bitcoin a înregistrat o scădere de 300 dolari în 24 ore, ajungând la valoarea de 6400$.

Odată cu BTC, majoritatea criptomonedelor au înregistrat scăderi între 4-10%, cel mai afectat fiind XRP cu o scădere de 15%.

Singurele monedel digitale ce au reușit să se mențină au fost Dogecoin și Zcash.

Practic, Bitcoin a pierdut tot avansul pe care l-a câștigat în ultima săptămână. Analiștii avertizează că este posibil ca prețul să continuie să scadă în următoarele zile.

Circle Invest listează patru noi criptomonede

Compania Circle a anunțat că a adăugat patru noi criptomonede pe platforma Circle Invest. Acestea sunt disponibile atât individual cât și ca parte a portofoliului de investiții ”Buy the Market”.

Cele patru criptomonede adăugate sunt EOS, Stellar, 0x și Qtum.

Spre deosebire de exchange-urile tradiționale, Circle a implementat un sistem de listare a tokenurilor bazat pe criterii clare.

Pentru a facilita activitatea investitorilor, compania a introdus un nou feature denumit ”Explore”, care oferă informații relevante și de context pentru înțelegerea pieței cripto.

Ebang anunță lansarea unei noi serii de mineri cu cipuri de 10nm

Startup-ul Ebang, unul dintre cei mai mari producători de circuite integrate pentru ASIC dedicate minerilor cripto, a dezvăluit următoarea generație a liniei de produse emblematice, completată cu un cip modernizat care face pași importanți în eficiența energetică .

Ebang a făcut anunțul la World Digital Mining Summit din Georgia, precizând că Ebit Miner E11, E11 + și E11 ++ vor fi disponibile în curând.

Seria E11 dispune de un cip de 10nm, de aceeași dimensiune, prezentat pe linia de produse E10. Cu toate acestea, în conformitate cu un flyer produs circulat pe Twitter de către Blockstream CSO Samson Mow, seria E11 este capabilă să obțină performanțe fenomenale pentru un cip de 10nm.

Pe etichetă, Ebit E11 ++ poate atinge un consum de energie de 45J / TH la 44TH / s, în timp ce modelul bazei E11 de la capătul inferior oferă un hashrate de 30TH / s la 65J / TH.

Specialiștii sunt de părere că noua gamă de ASIC va depăși în performanță produsele similare lansate de Bitmain, care este în prezent cel mai mare producător de hardware de minare de pe piață.