Thrillerul Crypto, în care joacă Kurt Russell, Alexis Bledel, Luke Hemsworth și Beau Knapp se pregătește de lansare. Filmul este în stadiul de post-producție iar producătorii au oferit recent unele detalii despre proiect.

Producatorii Jordan Yale Levine și Jordan Beckerman de la Yale Productions au dezvăluit că niciunul dintre ei “nu se consideră experți în criptomonede”, dar amândoi au studiat domeniul la nivel general.

Cu toate acestea, echipa de scenariști s-a asigurat că vor reprezenta subiectul într-un mod cât mai realist. Deși acțiunea filmului se bazează pe ideea de corupție și criminalitate, mesajul general despre criptomonede este pozitiv.

Thrillerul Crypto

Este despre un agent de investigații specializat pe spălarea banilor (Knapp) care trăiește într-un oraș mic din statul New York. În timp ce tatăl său (Russell) și fratele (Hemswroth) se luptă să-și mențină ferma de familie, agentul este “însărcinat cu investigarea unei situații încurcate de corupție și fraudă” care implică criptomonedele.

Filmul nu se concentrează pe o monedă digitală anume și nici nu aprofundează subiectul foarte mult. Astfel este posibil să nu satisfacă așteptarile cripto-entuziaștilor. Cu toate acestea, popularitatea actorilor va contribui semnificativ la popularizarea conceptului de criptomonede.

Producătorii au declarat publicației că

”Beau Napp a fost primul care a semnat, datorită unei legături cu unul dintre scenariștii Crypto…Următorul a fost Kurt Russell … În ceea ce o privește pe Alexis Bledel, actrița faimoasă pentru rolul din Gilmore Girls este reprezentată de aceeași agenție, așa că distribuția a fost realizată rapid”.

Levine și Beckerman și-au exprimat părerile pozitive despre criptomonede în general, apreciind că sunt o evoluție importantă cu mare potențial pentru viitor:

”Sperăm că criptomonedele vor fi adoptate pe scară largă… Acesta este unul dintre motivele pentru care am vrut să facem filmul. Nu ne ocupăm de subiecte care își pierd popularitatea rapid. Ne dorim ca și criptomonedele să rămănă un subiect interesant mult timp”