Platforma de tranzactionare Forex TigerWit a anunțat un parteneriat cu Liverpool Football Club. Anunțul vine cu lansarea unei noi aplicații de tranzacționare bazate pe blockchain. Aceasta va oferi clienților acces la piețele globale cheie de FX, indici, mărfuri și metale.

În condițiile parteneriatului, TigerWit devine “Partenerul oficial de schimb valutar al Liverpool FC”. Este un aranjament care oferă companiei o oportunitate unică de a-și spori recunoașterea mărcii.

Un alt scop important este promovarea adopției pentru noua sa aplicație de tranzacționare. Aceasta vine cu un sistem de decontare bazat pe tehnologia DLT.

CEO-ul TigerWit, Tim Hughes, a declarat

exprimându-și satisfacția față de parteneriatul cu Liverpool:

“Astăzi este o zi importantă pentru TigerWit, lansăm aplicația noastră comercială bazată pe blockchain și parteneriatul cu Liverpool FC. TigerWit crede într-o piață care nu face discriminări sau favorizează anumiți investitori. Am dezvoltat un sistem de decontare inovator bazat pe blockchain, care încurajează încrederea, asigurând o mai mare securitate și eficiență în proces. Tranzacționarea trebuie să fie și poate fi mai transparentă și mai echitabilă pentru toți comercianții, indiferent de experiența sau dimensiunea contului lor. “

La rândul său, Billy Hogan, Director General și Chief Commercial Officer al FC Liverpool, a declarat:

“Suntem foarte bucuroși să adăugăm TigerWit ca cel mai nou partener al clubului și partenerul nostru oficial de tranzacționare valutară online. Fanii noștri la nivel mondial vor genera o expunere globală pentru TigerWit, în timp ce piețele lor principale din Marea Britanie, Europa și Asia au fiecare câte un număr enorm de suporteri ai FC Liverpool. Prin intermediul acestui nou parteneriat cu TigerWit, așteptăm cu nerăbdare activitățile de marketing care ne ajută să aducem fanii noștri și mai aproape de Club. “

Fondată în 1892, Liverpool este unul cluburile de fotbal legendare în lume. A câștigat 18 titluri ale ligii, 7 Cupe FA, 8 Cupe la Liga, 5 Cupe europene, 3 Cupe UEFA, 3 Super Cupe Europene și 15 Charity Shields.

Cluburile de fotbal îmbrățișează blockchain

Parteneriatul FC Liverpool este cel mai recent model într-un domeniu care include tot mai multe cluburi europene de fotbal. Este vorba despre cele care îmbrățișează oportunități de parteneriat cu organizațiile din spațiul blockchain. Lumea sportului și lumea criptomonedelor văd din ce în ce mai mult posibilitatea unei relații simbiotice.

În ultimele luni, platforma globală de investiții online eToro a semnat un parteneriat plătit cu șapte cluburi din Premier League. Acestea sunt Tottenham Hotspur, Newcastle United, campionii din 2015-16 Leicester City, Crystal Palace, Southampton, Cardiff City și Brighton & Hove Albion.

Similar, gigantul francez de fotbal PSG intenționează lansarea propriului token cu o ofertă simbolică menită să stimuleze interacțiunea cu fanii.

La începutul sezonului 2018/19, Wolverhampton Wanderers, nou intrată în Premier League, a semnat un acord de sponsorizare cu platforma Crypto CoinDeal, pe durata sezonului.

Mai recent, Newcastle United și Cardiff City se află în discuții cu SportyCo – platformă descentralizată pentru investiții sportive și finanțare. Dezbaterile au loc pentru lansarea rundei inițiale de oferire a monedelor (ICO).