Utilizatorii browserului Brave au acum posibilitatea de a se conecta direct la contul de pe exchange-ul Binance printr-un widget integrat. Funcționalitatea a fost testată pe versiunile Nightly și Beta începând cu 24 martie și este acum disponibilă tuturor prin update-ul la versiunea 1.8.

Widget-ul Binance apare la deschiderea unui nou tab și necesită conectarea cu credențialele de pe platforma exchange. Odată conectat, utilizatorii au acces la numeroase funcții precum:

  • Sumarul contului – Vizualizarea soldurilor de active din contul Binance
  • Depozite: în lista de active acceptate în cont se poate vizualiza prețul acestora în valute fiat. Selectarea unui activ din această listă va genera adresa de depozit în text și cod QR
  • Conversie: Orice activ cripto disponibil poate fi convertit într-o altă criptomonedă, iar noul sold va fi afișat în fila de sumar al contului imediat după finalizarea conversiei.
  • Tranzacționare: utilizatorii pot cumpăra și vinde active cripto, iar rezultatele sunt reflectate în widget-ul Binance la scurt timp după realizare.

Widget-ul Binance este sigur?

Deoarece widget-ul Binance este încorporat în browser-ul Brave desktop și nu este un iframe, este conceput pentru a păstra confidențialitatea utilizatorului. Apelurile API vor fi efectuate în Binance numai dacă utilizatorul se autentifică prin OAuth și interacționează cu widgetul.

Pentru utilizatorii americani ai Binance.US, funcția de cumpărare este realizată offline, dar Brave promite că în curând se va integra prin API.

BRAVE Browser – Mai bună securitate și protecție la traking

După realizarea operațiunilor dorite, utilizatorii se pot deconecta cu ușurință din widget.

Pentru moment, această funcționalitate este disponibilă doar pe versiunile de desktop ale browserului Brave. Compania a anunțat că widget-ul Binance va fi disponibil pe versiunea mobilă până la sfârșitul acestui an.

P.S. Recompensele BAT sunt disponibile si in Romania. Folosesti BRAVE si castigi BAT!

CryptoZZ