Bittrex se extinde pe piețele euro

Exchange-ul Bittrex se extinde pe piețele de euro pana la sfârșitul acestei veri. Pentru prima dată de la înființare, platforma va oferi perechi de tranzacționare cripto-euro.

De asemenea, Bittrex a anunțat comisioane de tranzacționare mai mici pentru piețele americane. Timp de o lună, market makers vor beneficia de comision 0, iar takers vor avea un comision de 0.15%. De asemenea, traderii activi care au genera volume de minim 30.000$ de la înregistrare vor beneficia de comisioane reduse.

Fondat în 2013, Bittrex este pe locul 58 în ceea ce privește volumul de tranzacții ajustat, potrivit CoinMarketCap. Volumul de tranzacționare zilnic al exchange-ului este de aproximativ 81 milioane$, cu 347 de piețe cripto disponibile.

McAfee lansează platforma exchange Magic

John McAfee a lansat un nou exchange cripto numit “McAfeeMagic“, cu o structură neobișnuită. Un aspect interesant al noii platforme este că va permite tranzacționarea pe mai multe exchange-uri într-un singur dashboard.

McAfeeMagic pare să fie o platformă non-custodială. Fondurile utilizatorilor vor fi stocate pe alte 8 exchange-uri, conectate prin API la platformă. Exchange-ul va permite atât tranzacționarea manuală, cât și automată.

Site-ul susține că este găzduit pe servere Amazon Web Service care vin cu protecție DDoS. Cu toate acestea, McAfee a declarat că platforma a experimentat un atac DDoS chiar înainte de lansare.

Companiile cripto recrutează experți Google și PwC

Square Crypto, divizia cripto a procesatorului de plăți online fondat de Jack Dorsey, a anunțat că a angajat un fost director executiv al Google, Steve Lee. Acesta a lucrat în cadrul companiei timp de opt ani.

Înainte de a părăsi compania în 2015, Steve Lee a lucrat ca manager de produs pentru aplicații mobile Google Maps. De asemenea, a co-fondat proiectul Google Glass.

Între timp, Fundația Tezos l-a angajat pe Roman Schnider ca CFO și șef de operațiuni. Schnider a lucrat timp de 15 ani pentru compania de audit PricewaterhouseCoopers (PwC). În 2016, el a ajutat la înființarea inițiativei blockchain a PwC. Înainte de a se alătura lui Tezos, el a fost auditorul financiar extern al companiei.

Ubisoft este interesat de implementarea blockchain în industria de gaming

Surse din interior afirmă că dezvoltatorii Ubisoft se află într-o “etapă avansată” pentru a dezvolta capabilități blockchain în cadrul jocurilor pe care le creează. Mai exact, este vorba despre o piață virtuală bazată pe blockchain-ul Ethereum. Obiectele din jocuri ar putea fi achiziționate prin microtranzacții cu criptomonede.

Pentru moment însă, compania așteaptă clarificarea legislativă a statutului criptomonedelor în Franța, unde Ubisoft este înregistrat.