Start-up-ul românesc Humans.ai, condus de CEO-ul Sabin Dima, își creează loc în industria blockchain cu o serie de idei inovatoare. Mai exact, dezvoltă prima platformă pentru generarea de modele AI și guvernarea lor prin tehnologia blockchain.

Utilizatorii își pot crea versiunea digitală a propriei persoane, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile. Fiecare AI este apoi integrat pe blockchain sub formă de NFT (token non-fungibil), pe baza protocolului de consens ”Proof-of-human” creat de companie.

„ADN-ul digital este exoscheletul ideilor noastre şi nu există limite pentru ceea ce se poate crea. Humans, prin puterea blockchain şi a Inteligenţei Artificiale, îi permite oricui să îşi transpună unicitatea intr-un ADN Digital, să deţină propria identitate digitală şi să îşi scaleze potenţialul la infinit. Toate acestea menţinand un control complet asupra eului său digital şi a modului în care este folosit. Humans este o Inteligenţă Artificială in care bate o inimă”,

a explicat Sabin Dima.

Aplicatii

Ca și aplicații practice, tehnologia dezvoltată de Humans are un potențial mare. Fiecare utilizator are posibilitatea de a-și implementa propriile idei și de a se monetiza într-un sistem simplificat.

De exemplu, creatorii de conținut pot produce conținut audio și video care include naratori generați de inteligență artificială sau chiar celebrități, fără a necesita prezența lor fizică. Un alt exemplu este monetizarea serviciilor de tip editori video sau alte activități online.

ADN digital

Pentru a facilita utilizarea ADN-urilor digitale, platfoma Humans oferă opțiunea de acordare de licențe pentru interfața de programare a aplicațiilor (API). Agențiile de știri și de publicitate de exemplu vor putea să creeze continut media personalizat și să adapteze modele AI într-o singură platformă. În plus, oricine își poate crea și apoi licenția și monetiza ADN-ul digital unic.

„Platforma Humans va permite oamenilor să creeze tot ce îşi pot imagina, iar prin generarea de algoritmi de conţinut, vor putea să ȋşi pună în practică ideile fără să mai fie constranşi de buget, timp, spaţiu sau abilităţi. Dar democratizarea acestei tehnologii vine cu o serie de riscuri – control redus asupra utilizării ADN-urilor digitale, fake news, dificultatea de a face distincţia între ce este real şi ce este generat de AI. Adoptand blockchain, am găsit rezolvarea la toate acestea”,

declară Sabin Dima, CEO Humans.

Humans.ai și Salesforce colaborează pentru folosirea inteligenței artificiale pentru industria CRM

Humans

Startup-ul românesc de inteligență artificială și Blockchain Humans.ai colaborează cu liderul pieței globale de CRM, Salesforce, și cu alți câțiva furnizori de software pentru gestionare a relațiilor cu clienții (CRM – Customer Relationship Management) pentru a dezvolta proiecte speciale comune de automatizare a producției video la scară largă, utilizând platforma de inteligență artificială și media generată de AI ale companiei.

Aplicațiile care beneficiază de tehnologiile de tip synthetic media și AI furnizate de Humans.ai pentru industria CRM vor consta în proiecte speciale, cum ar fi fluxuri video automatizate pentru activitățile de vânzări, integrări pentru industria de e-commerce care transformă automat paginile web ale produselor în conținut video și multe altele.

Humans.ai anunta parteneriat cu Oveit

Humans

Compania de online ticketing și cumpărături virtuale Oveit, care a adus în România conceptul live stream shopping, anunță parteneriatul cu startup-ul Humans.ai pentru lansarea de Tichete Token Nefungibile activate de inteligență artificială (AI NFT) și utilizarea acestora în platforma de live stream shopping a companiei Streams.Live.

Parteneriatul cu Humans.ai este următorul pas în strategia companiei Oveit de a se îndrepta cu soluțiile sale către Web 3.0 și Metaverse, prin încorporarea artei digitale experiențiale sub formă de tichete AI NFT.

Aceste tichete de tip AI NFT vin în completarea soluției Oveit Streams.live, folosită de clienții companiei din Europa și din SUA, unde cumpărătorii pot viziona în timp real o prezentare online interactivă a produselor și pot adresa întrebări sau pot face schimb de impresii cu alți utilizatori conectați, iar ulterior pot cumpăra direct produsul dorit, printr-un singur click.

Evoluatia pretului $HEART

Protocolul Humans funcționează pe baza tokenului $HEART, care este utilizat atât în sistemul de guvernare, cât și pentru a alimenta ecosistemul. Pretul $HEART, la momentul publicarii articolului, este de 0.0212 $ in coborare de la 0.15$(pretul listarii pe KuCoin). O corectie de peste 80% ne atrage atentia ca merita sa tinem un ochi pe acest proiect.

TradingView – Aliatul tau in trading!

Tokenul $Heart este listat si pe platforma romaneasca Tokero.com.