La patru ani de la lansarea pe piața cripto românească, exchange-ul LDV Bank devine platforma TOKERO. Cu o ofertă extinsă de servicii dedicate celor interesați de investiția în criptomonede, TOKERO va oferi utilizatorilor o multitudine de oportunități de a obține independență financiară.

Fondatorii Marius Morra și Sabin Simionescu au explicat publicului care sunt noutățile pe care proiectul le va implementa în cadrul webinarului Explore the latest innovative projects in Cryptoland moderat de George Buhnici.

Prima rundă de finanțare a proiectului

Trei investitori strategici – Răzvan Munteanu, CEO și cofondator Stakeborg, Cristian Onețiu, antreprenor, business mentor și cofondator al companiei Life Care și Avi Cicirean, fondator și General Manager Brand Minds au decis să sprijine TOKERO, pentru a oferi românilor oportunitatea de a intra pe piața cripto.

„O rundă de investiții este un pas foarte important în viața oricărui start-up, pentru că înseamnă în primul rând confirmări și faptul că ne putem dezvolta mult mai rapid decât am făcut-o până acum. Ne-am dorit foarte mult aceste confirmări, ele s-au concretizat acum, în urma unor ani intenși de muncă și ne bucurăm că avem în echipă și alături de noi trei antreprenori atât de valoroși, ca nivel de experiență.
TOKERO înseamnă, și prin numele său, Token Route sau altfel spus călătoria exploratorilor către zone noi, către independență financiară și oportunități. În același timp, RO înseamnă, desigur, și România și că acest proiect, care ne dorim să ajungă în cât mai multe locuri din lume, este început aici”,

a declarat CEO-ul și confondatorul TOKERO, Marius Morra.

„TOKERO reprezintă un pas firesc în evoluția unui astfel de proiect, un rebranding realizat nu doar pentru creșterea pe piața din România, dar și pentru a se alinia la nivel european și global, atât ca funcționalitate, cât și ca servicii și rapiditate, cu piețele și produsele externe”,

a explicat CTO-ul TOKERO Sabin Simionescu.

Servicii noi pentru utilizatorii TOKERO și începători

Din punct de vedere al operațiunilor de tip exchange, în următoarele două săptămâni platforma TOKERO va include criptomoneda stabilă USDT. Aceasta este cea mai utilizată criptomonedă bazată pe dolarul american și facilitează tranzacțiile cripto în întreaga lume.

Din punct de vedere educațional, TOKERO va continua componenta de informare și educație – primacriptomoneda.ro. Acest site va oferi în mod gratuit un curs despre criptomonede, tehnologia blockchain și tranzacționare într-un limbaj simplu, dedicat începătorilor.

„Partea aceasta a venit tot ca o nevoie a celor care voiau să înțeleagă mai bine fenomenul și care voiau să investească, dar care nu știau de unde să înceapă și cu ce anume. De aceea am gândit lucrurile sub forma unui curs pentru începători care este pus la dispoziție pe platformă, în mod gratuit, și care face o introducere în lumea Crypto cu termeni simpli, ușor de înțeles și cu o probă practică, pentru a vedea exact cum funcționează”,

detaliază Morra.

Stai conectat in lumea digitala!

Ce oferă TOKERO și ce îl recomandă pe piața cripto din România?

  1. Platforma are o bună și intuitivă experiență de utilizare, cu o interfață simplă și ușor de accesat. Designul a fost conceput în așa fel încât orice utilizator poate învăța să folosească sistemul digital pentru a tranzacționa într-un timp foarte scurt;
  2.  Rapiditate a fluxurilor și operațiunilor;
  3. Comisioane mici de tranzacționare;
  4. Lansare și listare periodică de proiecte noi de criptomonede;
  5. Serviciu clienți foarte prompt – disponibilitate, transparență și deschidere în comunicarea cu clienții pentru orice serviciu, atât pe platformă, cât și pe toate canalele Social Media;
  6. Proces riguros de selectare și listare a tokenurilor, realizat de o echipă de experți care analizează piața și aplică criptomonedelor selectate o grilă de evaluare strictă.

Platforma TOKERO va fi implementată gradual, în următoarele zile, pentru a facilita tranziția celor care deja utilizează LDV Exchange.