La o lună de la lansarea pe Binance Launchpad, Bittorrent Token a reușit să mențină un ritm de creștere susținut, atât în ce privește prețul, cât și a volumului.

Prețul inițial al tokenului BTT a fost de 0.00012$, iar în prezent se poate achziționa cu 0,000943$. Așadar, BTT a înregistrat o creștere de 685% în mai puțin de o lună.

Luna aceasta, BTT a fost listat pe patru exchange-uri majore: Huobi, Bithumb, KuCoin si Bitfinex, în perechi de tranzacționare cu Bitcoin și USD. Pe platforma KuCoin, comisioanele de tranzacționare pentru BTT sunt zero timp de trei zile.

Airdrops Bittorrent Token pe Bithumb și Huobi

Bithumb a anunțat de asemenea că, în afară de listarea tokenului BTT, începând cu 21 februarie va realiza și un airdop în valoare de 100 milioane BTT. Utilizatorii eligibili pentru airdrop sunt atât cei ce își vor alimenta conturile cu BitTorrent token, cât și cei care realizează cele mai mari volume de tranzacții cu această criptomonedă.

În mod similar, exchange-ul Huobi a listat BTT pe data de 18 februarie și va realiza un airdop de 100 milioane de BTT până pe 25 februarie. Airdrop-ul va avea două categorii – utilizatorii ce depozitează BTT și cei ce realizează cele mai mari volume de tranzacții cu acest token.

Volum în creștere de BTT, datorat airdrop-urilor planificate

TRON a planificat un program de airdrops al tokenului BTT ce începe în această lună și va dura până în februarie 2025. Numărul total de tokenuri distribuite va fi de 10.1% din numărul total disponibil.

BTT este un token TRC-10, construit pe platforma TRON. Este proiectat să se integreze cu protocolul BitTorrent, lansat în 2001. BitTorrent a fost una dintre primele rețele descentralizate ale internetului și rămâne una dintre cele mai populare, cu peste 100 de milioane de utilizatori lunari.

Potrivit Whitepaper-ului, prima implementare majoră a BTT va fi o modalitate de a face procesul de partajare a fișierelor mai eficient pentru utilizatori.

In Romania poti achizitiona Bittorrent Token direct cu EURO de la Cryptocoin.pro.