Una dintre cele mai interesante aspecte când vine vorba despre criptomonede este faptul că oferă oamenilor din întreaga lume noi moduri de a câștiga bani.

Există numeroase metode de facut bani din criptomonede în prezent și le vom enumera pe scurt pe cele mai populare.

Day-trading

Cea mai populară metodă de a câștiga bani din criptomonede este day-trading. Similară cu tranzacționarea pe bursă, aceasta activitate presupune cumpărarea la preț mic și vânzarea la preț mai mare în aceeasi zi.

Tranzactioneaza criptomonede folosind vTrader!

În general day trading este o activitate riscantă, care necesită informare constantă pentru a putea identifica oportunitățile de pe piață. Nu investiți niciodată mai mult decât puteți pierde.

HODL

Spre deosebire de day trading, HODL presupune achiziționarea de criptomonede pentru a le vinde mult mai târziu. În timp, prețurile acestora pot sa creasca, ceea ce poate genera profituri substanțiale. De exemplu, un Bitcoin (BTC) achiziționat în iulie 2010 cu doar 8 cenți poate fi vândut astăzi pentru peste 7000$, sau Ethereum in 2015 cu sub 1$ si vandut azi cu peste 150$.

Staking

Spre deosebire de Bitcoin, care este o criptomonedă bazată pe algoritmul Proof-of-work, există multe altele bazate pe sistemul Proof-of-stake. Acestea asigură securitatea rețelei prin blocarea unor cantități de tokenuri și obținerea de recompense. Procesul se numește staking și este în prezent disponibil pe mai multe platforme exchange.

Exemple de astfel de monede sunt Tezos, Dash, NEO dar si Waves sau Qtum.

Metode de facut bani din criptomonede prin acceptarea lor ca mijloc de plata

O altă modalitate prin comercianții pot obține clienți suplimentari este acceptarea plăților în criptomonede. Este o modalitate excelentă de a atrage interes suplimentar în afacerea dvs. și ar putea ajuta la promovarea afacerii dvs. la nivel local și național. Magazinele ce acceptă criptomonede sunt populare în comunitate și există numeroase site-uri dedicate pentru promovarea lor.

Pentru a accepta criptomonede in afacerea voastra, Netopia poate veni in ajutor.

Crypto-lending

O nouă metodă de a câștiga bani din criptomonede este prin împrumutarea acestora către alții. Acest proces vă oferă posibilitatea de a obține dobânzi de pe unrma fondurilor care altfel ar sta într-un portofel. Există numeroase companii care facilitează întregul proces, precum BlockFi, care asigură securitatea fondurilor împrumutate.

Conceptul de finanțe descentralizate – Ce este si ce presupune?

Crypto-jobs

Dacă doriți să combinați interesul pentru criptomonede cu abilitățile dvs., puteți să vă oferiți serviciile pentru diferite companii cripto. De exemplu, puteți promova ICO-uri sau IEO-uri sau puteți scrie recenzii despre proiecte.

Gaseste un loc de munca in crypto folosind Crypto-Job!

În cazul în care aveți cunoștințe tehnice, puteți ajuta la crearea de site-uri web, design de logo-uri sau verificarea codurilor (bug-bounty).

Airdrops

Un cripto airdrop este, de obicei, un efort de marketing promoțional pentru a atrage interesul oamenilor pentru criptomonede. Acest proces presupune distribuirea de criptomonede în mod gratuit, uneori în baza unor condiții ce trebuie îndeplinite. Este posibil ca companiile să vă solicite să le urmați pe rețelele de socializare sau să retransmiteți postările lor.

Multi analisti considera ca investitiile in cripto in perioada halvingului pot genera profituri substantiale intr-un interval de 12-15 luni.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII

CryptoZZ