Tehnologia blockchain oferă soluții eficiente pentru multe domenii. Clintex CTi demonstrează modul în care poate fi utilizată pentru îmbunătățirea programelor de dezvoltare din industria farmaceutică și medicală.

În prezent, industria medicală necesită instrumente performante care să faciliteze implementarea programelor de studii clinice pentru diferite tipuri de tratamente, iar tehnologia blockchain poate oferi astfel de soluții.

Ce este

ClinTex CTi este o platformă tehnologică distribuită pentru industria studiilor clinice, care oferă o soluție descentralizată capabilă să aducă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește calitatea și funcționarea acestora.

Sistemul include un blockchain privat în care se înregistrează participanții, un sistem de contracte smart și tehnologii avansate precum machine learning și inteligență artificială.

Prin utilizarea tehnologiei blockchain, studiile clinice se derulează mai eficient și au costuri mai scăzute, ceea ce va avea ca rezultat final o îmbunătățire semnificativă a programelor de dezoltare pentru industria farmaceutică.

Problema

Industria farmaceutică caută să identifice tratamente cât mai eficiente. Procesul de testare a acestora însă, în cadrul studiilor clinice, este îndelungat și complex.

Modul în care se derulează studiile clinice în prezent provoacă întârzieri semnificative la lansarea de noi medicamente. Totodată generează costuri semnificative de dezvoltare.

Soluția

Soluția oferită de Clintex este în esență o bază de date descentralizată a datelor clinice, care găzduiește 7 aplicații separate. Funcția primară a acestora va fi gestionarea și optimizarea punctelor cheie în efectuarea studiilor clinice.

Platforma Clinical Trials Intelligence (CTi) leagă împreună sponsorii studiilor clinice pe o platformă comună. Permite astfel accesul în timp real la informații, cu capacitatea de a împărtăși cunoștințele mai ușor pentru a promova o colaborare mai bună.

CTi oferă o soluție descentralizată end-to-end care încorporează instrumente de îmbunătățirea calității și eficientizează procesele operaționale în desfășurarea studiilor clinice. O face prin analiza avansată a datelor clinice, KPI-uri operaționale inspirate, analiza predictivă a datelor și învățarea automată (AI).

Tokenul

Activitatea platformei se axează pe tokenul CLX, bazat pe platforma Ethereum. Finanțarea proiectului se realizează printr-ul Token Generation Event (TGE) ce se va derula în intervalul 01.10.2018-05.11.2018.

În total vor fi disponibile 366,541,667 tokenuri, jumătate dintre acestea fiind distribuite în cadrul TGE-ului.

Prețul unui token este de 0.10$ și sunt aceptate criptomomedele Ethereum, Bitcoin și Binance Coin.

Echipa ClinTex CTi

Directorul ClinTex, Neill Barron, este responsabil cu designul clinic al platformei CTi. Este cel care se asigură că rezolvă provocările din lumea reală pentru industria farmaceutică.

Cu o diplomă de licență în biotehnologie și MSc în tehnologia și tehnologia farmaceutică, Neill are o experiență vastă de dezvoltare clinică de peste 20 de ani, ocupându-se de gestionarea datelor clinice, analiza datelor, îmbunătățirea procesului și monitorizarea datelor clinice.

Brendan O’Mainnin este un manager de proiect și analist extrem de experimentat în operațiunile de afaceri. Deține o vastă experiență în sectoarele financiar, comunicații și marketing.

Întreaga echipă din spatele Clintex are experiență semnificativă în implementarea de proiecte variate, de la industria medicală până la marketing și consiliere legală.

Concluzia

Clintex CTi dorește să reducă în mod semnificativ costul noilor medicamente, sporind în același timp viteza lor de livrare pe piață pentru persoanele care au nevoie de acestea, printr-o revoluționare a procesului de studii clinice cu ajutorul tehnologiei blockchain, alături de aplicarea analizelor de date, a inteligenței artificiale și a învățării mecanice.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI.
MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII