Recompensele Brave pot fi folosite pentru carduri cadou din rețeaua TAP
Browserul Brave a anunțat un parteneriat cu TAP Network, care le va permite utilizatorilor să utilizeze BAT „pentru recompense reale” oferite de 250.000 de mărci care fac parte din rețea.
Anunțul spune că utilizatorii Brave din SUA vor putea să utilizeze BAT pentru a achiziționa carduri cadou de la sute de mărci naționale de top. Printre acestea se numără Uber, Starbucks, Xbox, Playstation, Hulu, HBO, Amazon, Apple, Target și Walmart.
Foloseste Brave si sustine Goana dupa Bitcoin!
Șeful de comunicații al Brave, Catherine Corre, a clarificat:
„Beneficiile se adresează în special utilizatorilor din SUA deoarece rețeaua de furnizori este mai puternică în această zonă. Este vorba despre disponibilitate, nu despre restricții pentru utilizatorii din alte regiuni. Este vorba pur și simplu de mai puține opțiuni pentru cardurile cadou pentru aceștia.”
Compania Paradigm Labs se închide după ce a ratat startul în ecosistemul DeFi
Compania Paradigm Labs a decis să își închidă activitatea după ce a concluzionat că interesul pentru finanțele descentralizate (DeFi) a venit prea târziu în ciclul de viață al companiei.
Firma a încercat să dezvolte soluții de lichiditate pentru ecosistemul DeFi. A avut un început promițător în 2018. Ei au încercat să dezvolte un order book care ar putea fi împărțit între diferite platforme de tranzacționare. Din păcate însă, au ratat startul, deoarece conceptul a fost depășit de tehnologii precum Uniswap și infrastructura de piață P2P 0x Mesh.
Într-o postare pe blog, fondatorul și CEO Paradigm Labs Liam Kovatch a declarat:
„Echipa noastră a ajuns la decizia că, în contextul actual și cu resurse limitate pentru a urmări oportunități emergente, este puțin probabil să obținem succesul pe care l-am dorit penru Paradigm Labs”.
Call of Duty battle royale cu propria monedă digitala
Compania Activision a lansat o versiune battle royale free-to-play pentru jocul popular Call of Duty (CoD). La fel ca multe jocuri free-to-play, acesta va avea moneda virtuală proprie pentru cumpărarea actualizărilor și, în general, va crea venituri pentru dezvoltator.
Cu toate acestea, CoD: Warzone duce integrarea monedei virtuale la un nivel avansat. Realizarea misiunilor și task-urilor din joc permite câștigarea de monede virtuale. Acestea sunt stocate în așa numitele ”Buy stations” și pot fi utilizate pentru a achiziționa upgrade-uri sau pentru a reînvia coechipierii.
Banii virtuali sunt o metodă de a obține venituri, astfel că majoritatea jocurilor gratuite au început să implementeze o formă de monedă virtuală. Acestea pot fi câștigate în joc sau achiziționate.
Popularitatea jocurilor free-to-play precum Fortnite și Apex Legends pe canalele de streaming i-au determinat pe actorii cu vechime precum Activision să lanseze versiuni free-to-play ce include monedele virtuale.
YouTube continuă cenzura canalelor cripto
YouTube a șters videoclipuri și a interzis temporar conturile altor doi pasionați de criptomonede, pe motiv de încălcare a politicii companiei.
La începutul acestei săptămâni, „Ivan on Tech” și „The Moon” au anunțat pe că au fost din nou cenzurați. YouTube a transmis o notificare de sancțiune ambelor conturi, ceea ce restricționează capacitatea creatorilor de conținut de a încărca videoclipuri pentru o perioadă determinată.
The Moon a primit sancțiune pentru un videoclip intitulat: „Avertisment!!! A început criza financiară! Bitcoin este sau nu un refugiu sigur în această baie de sânge?”. Aparent, clipul a încalcat condițiile prevăzute în „politica de vânzare a bunurilor și serviciilor reglementate”. Politica nu face mențiune despre activele digitale și enumeră articolele interzise pentru vânzare sau promovare pe platformă.
- Citeste si: Cenzura continutului crypto
Ivan on Tech este deja la a doua suspendare a canalului și a decis să renunțe la platforma Youtube. El a decis să facă transmisiunile de pe propriul său site web.
Cenzura arbitrară pe Youtube a canalelor cu privire la criptomonede a provocat un exod în masă de creatori de conținut către alte platforme. Printre acestea se numără Bitchute, D-Live și Vimeo, precum și platforma video independentă Federte Peertube.