Cardul Coinbase poate fi utilizat în Google Pay

Exchange-ul Coinbase a anunțat utilizatorii cardului de debit Visa că acesta poate fi utilizat pentru achiziționarea de servicii prin Google Pay.

Exchange-ul american devine prima companie care permite utilizatorilor să efectueze plăți mobile cu Bitcoin și alte criptomonede. Utilizatorii de telefoane Android pot adăuga cardul Coinbase direct în portofelul Google Pay și pot plăti cu criptomonede pentru diverse servicii din aplicație.

Plățile cu cardul Coinbase pe Google Pay sunt disponibile momentan pentru clienții din SUA, Belgia, Franța, Italia, Finlanda, Republica Irlanda, Spania, Croația, Slovacia, Polonia, Cehia, Danemarca, Suedia și Norvegia. Compania a anunțat că va extinde utilizarea și în alte regiuni ale UE până la sfârșitul acestui an.

Foloseste un browser sigur – Foloseste BRAVE!

Binance finanțează proiectul ”Blockchain for India” cu 50 milioane de dolari

Potrivit Economic Times of India, compania Binance a anunțat un fond de 50 milioane de dolari pentru a finanța proiectul „Blockchain for India”. Acesta va avea rolul de a contribui la stimularea dezvoltării industriei blockchain și la „deschiderea accesului direct la ecosistemul global de blockchain Binance către comunitatea antreprenorială a Indiei”.

Sunt încurajate proiectele de platformă de tranzacționare, platforme de plată și remitențe, portofele digitale și aplicații de finante descentralizate (Defi). Planul este ca fiecare start-up să beneficieze de 100.000$ în finanțare.

Deschide un cont gratuit pe Binance!

Fondul va viza, de asemenea, educatorii din domeniul blockchain din toată țara, cu universități și grupuri de colegii ca țintă principală. Nischal Shetty, fondatorul WazirX, a declarat:

„De asemenea, intenționăm să oferim sprijin universităților și organizațiilor studențești care doresc să înființeze incubatoare tehnologice blockchain la facultățile lor pentru a accelera educația blockchain în India”.

Exchange-ul WazirX, achiziționat recent de Binance, va contribui de asemenea cu 5 milioane de dolari în donații.

FCA avertizează asupra companiei Bitcoin Evolution

Autoritatea de reglementare financiară a Marii Britanii (FCA) a avertizat investitorii și traderii de criptomonede că firma Bitcoin Evolution nu este autorizată să funcționeze. FCA lasă de înțeles că ar putea fi vorba despre un scam.

Bitcoin Evolution furnizează servicii de tranzacționare cu criptomonede și nu a făcut niciun demers pentru a obține licență de operare.

Autoritatea de supraveghere a subliniat că toate companiile și persoanele care furnizează, promovează sau vând produse și servicii financiare în Marea Britanie trebuie să fie autorizate. Cu toate acestea, unele firme își conduc cu bună știință afacerile fără autorizație, iar unele chiar operează escrocherii.

Bitcoin Evolution s-a promovat agresiv online, cu multiple ”recenzii” pozitive pentru bot-ul de tranzacționare care permite utilizatorilor să genereze profituri din fluctuațiile de preț de pe piața cripto.

Firma a folosit chiar imaginile cu vedetele Hugh Jackman și Daniel Radcliffe, precum și fostul antrenor al Manchester United, Alex Ferguson, pentru a-și promova imaginea.

18 participanți la conferința Ethereum de la Paris, confirmați cu coronavirus

Conferința comunitară Ethereum (EthCC) desfășurată la Paris pe 3-5 martie s-a dovedit a fi un punct de transmisie al virusului COVID-19. Optsprezece dintre cei aproximativ o mie de participanți au fost confirmați că au fost infectați. Alte 50 de persoane așteaptă rezultatele testelor.

Vitalik Buterin, care a fost unul dintre participanți, a declarat că nu a manifestat simptome. Conform rapoartelor autorităților medicale, 80% dintre cei infectați cu coronavirus sunt asimptomatici sau manifesta o formă ușoară de viroză. Riscul este că pot transmite virusul altora, iar autoritățile recomandă auto-izolarea pentru a reduce răspândirea sa.

Paris, împreună cu alte mari orașe europene, este acum închis și toate adunările mari au fost anulate.

CryptoZZ