Compania Samsung a anunțat lansarea propriului blockchain și al unui kit de dezvoltare de software dedicat (SDK).

SDK ajută dezvoltatorii să gestioneze cu ușurință conturile blockchain. În plus, Dapps construite nu necesită tipuri separate de tranzacții în funcție de tokenul folosit. SDK oferă un gateway de plată pentru remitențele cu criptomonede prin interfața de utilizator.

Cumpara Bitcoin

Pentru a utiliza această soluție de plată, DApps trebuie să aibă opțiunea de stocare a cheilor private. Pentru aceasta, Samsung Blockchain SDK leagă utilizatorii nu numai la Samsung KeyStore, ci și la orice portofel extern.

Samsung Blockchain SDK

Anunțul publicat pe site-ul oficial al companiei afirmă că Samsung Blockchain SDK permite gestionarea contului și backup, sisteme de plată și semnături digitale.

Kitul de dezvoltare de blockchain și aplicații descentralizate (DApp) este ultima evoluție în domeniul acestei tehnologii lansate de compania Samsung.

  • Urmareste si:

În luna iunie, filiala IT a Samsung a anunțat că lansează trei noi produse destinate să abordeze problemele clienților cu privire la blockchain. Produsele urmăresc să faciliteze integrarea blockchain cu alte platforme pentru entitățile care încearcă să adopte tehnologia.

Președintele și CEO-ul Samsung SDS a arătat, de asemenea, că firma consideră că blockchain este una dintre tehnologiile cheie pentru “Rețeaua de transformare digitală”.

În februarie, compania Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy S10 ce include un sistem de stocare pentru cheile private de portofel cripto. Ulterior, compania a anunțat că ia în considerare integrarea serviciilor blockchain și la modele mai ieftine de telefon.