Fondatorul și CEO-ul Tron, Justin Sun, a reușit în sfârșit să se întâlneacă cu președintele Berkshire Hathaway și faimosul miliardar Warren Buffett, după o serie de întârzieri anul trecut.

Pe 23 ianuarie, Sun s-a întâlnit cu Buffett într-un club privat din Nebraska. La întâlnire au mai participat și fondatorul Litecoin Foundation, Charlie Lee, directorul financiar al Huobi, Chris Lee, șeful fundației Binance Charity, Helen Hai, și CEO-ul eToro, Yoni Assia.

Tranzactioneaza TRON(TRX) folosind Binance!

După eveniment, Sun a declarat:

„A fost cu adevărat o onoare și sunt recunoscător pentru cina, înțelepciunea și viziunea domnului Buffett. Îmi voi aminti întotdeauna bunătatea și sprijinul oferit și voi avea în vedere sfaturile și îndrumările domnului Buffett pentru a face din Tron un ecosistem mai bun și o afacere ce va aduce beneficii tuturor partenerilor din spațiul blockchain și nu numai. “

Sun i-a oferit lui Warrent Buffet o serie de cadouri, printre care un telefon Samsung încărcat cu un Bitcoin și un număr de TRX care corespundeau zilei de naștere a investitorului. Warren Buffet și-a sărbătorit aniversarea vârstei de 89 de ani.

Faimosul miliardar Warren Buffett nu este interesat de Tesla

Aparent, unul dintre subiectele discutate a fost și compania Tesla. Sun a discutat cu Buffet despre o posibilă investiție în acțiunile producătorului de mașini electrice, având în vedere evoluția recentă a prețurilor. Buffet însă este de părere că Tesla se confruntă în prezent cu un boom, si prin urmare, nu este interesat să investească.

După cină, fondatorul Tron a declarat că intenționează să se alăture lui Buffett și lui Bill Gates în așa numita ”Giving Pledge”. Aceștia au decis să doneze cea mai mare parte a averii lor în scop caritabil.

„Abordarea lui Justin de antreprenoriat, perspectivele sale privind investițiile și afacerile, în general, au evoluat de la masa cu domnul Buffett”,

a declarat Ryan Dennis, purtătorul de cuvânt al Tron.

„Au fost multe oportunități de învățare și încă mai multe detalii despre care vom discuta pe viitor.”

CryptoZZ