Asociația Libra a anunțat că asociația Heifer International s-a alăturat proiectului de criptomonedă sustinut de Facebook. Aceasta este o organizație non-profit dedicată luptei împotriva sărăciei și a foamei la nivel mondial.

“Credem că proiectul Libra are potențialul de a furniza un sistem financiar global cu costuri mai scăzute, mai accesibil și mai conectat”,

a declarat CEO-ul Heifer, Pierre Ferrari, într-o postare pe blog.

BRAVE Browser – Mai bună securitate și protecție la traking

El a subliniat că mai puțin de 10 la sută dintre „fermierii mici” din întreaga lume au acces la credite fiabile, conform unei statistici a Organizației Națiunilor Unite.

Adăugarea organizației Heifer aduce numărul total de membri din Asociația Libra la douăzeci și trei. Ultimele organizații care s-au alăturat au fost platforma de e-commerce Shopify și firma de brokeraj cripto Tagomi.

Presiunea factorilor de decizie a forțat proiectul Libra să își modifice planurile. Săptămâna trecută, Asociația Libra a anunțat că, în locul unei singure criptomonede stabile susținută de mai multe monede fiat, va emite mai multe monede unice. Tokenul Libra va fi un „compus digital” al acestor criptomonede stabile bazate pe valute fiat unice.

Proiectul de portofel digital Calibra isi mareste echipa

În plus, proiectul de portofel digital Calibra a anunțat că își va extinde echipa cu 50 de angajați. Un raport al Irish Times a menționat că mica echipă a filialei Facebook din Dublin urmează să fie extinsă semnificativ în 2020. Facebook a subliniat că operatorii săi irlandezi au o importanță critică pentru viitorul său roadmap.

Șefa operațiunilor pentru proiectul Calibra, Laura Morgan Walsh, a declarat:

„În această perioadă de incertitudine globală, continuăm să investim în echipa noastră situată la Dublin. Angajăm activ experți în fraude, conformare, managementul forței de muncă și customer suport pentru a ne extinde echipa de operațiuni care sprijină portofelul Calibra”.

CryptoZZ