Președintele Ripple Labs confirmă că s-a recuperat după infecția cu COVID-19

Președintele Ripple Labs, Chris Larsen, și-a revenit complet după infecția cu COVID-19. El a facăut anunțul pe Twitter și a mulțumit personalului medical care l-a îngrijit. De asemenea, Larsen a încurajat persoanele care s-au recuperat după viroza să doneze sânge. Se pare că pacienții recuperați i-ar putea ajuta pe cei care se luptă cu virusul, deoarece sângele lor conține acum anticorpi.

Epidemia de COVID-19 a afectat și industria cripto – un focar de infecție a fost înregistrat la Conferința ETH CC din Paris. Zhen Yu Yong, fondatorul portofelului Torus, a fost una dintre persoanele infectate și aproximativ 20 de persoane ce au participat la conferință au fost ulterior confirmate ca purtătoare de virus.

Portofelele cripto temporare s-ar putea sa nu mai funcționeze pe iPhone

Noua caracteristică Intelligent Tracking Prevention (ITP) implementată pe iOS ar putea semnifica sfârșitul burner wallets pentru iPhones. Aceste portofele temporare stochează cheile private în browser, dar update-ul iOS va șterge cookieurile în 7 zile. Aceste tipuri de portofele vor fi distruse așadar după o săptămână.

Testeaza BRAVE si sustine revista noastra!

Burner wallets nu au fost niciodată destinate stocării pe termen lung a activelor digitale, dar sunt destul de populare în rândul utilizatorilor. Conform experților, opțiunea de utilizare a acestora pe iPhone nu mai este viabilă.

FBI acuză un rapper rus de spălare de bani pe baza tranzacțiilor cu Bitcoin

Biroul Federal de Investigații (FBI) a folosit activitatea portofelului Bitcoin și un cont vechi de exchange pentru arestarea unui rapper rus sub acuzația de conspirație pentru comiterea spălării banilor.

Agenții FBI au urmărit activitatea digitală pentru a identifica activitatea unei operațiuni majore de spălare a banilor, condusă organizația criminală QQAAZZ. Rapperul rus Maksim Boiko a fost identificat ca o legătură apropiată a liderilor grupului.

QQAAZZ a primit și a spălat bani pentru escroci prin intermediul mai multor exchange-uri cripto, inclusiv Coinbase și Bitstamp. Boiko a fost identificat prin intermediul unui cont de pe BTC-e, un exchange cripto închis în 2017 pentru că facilita spălarea banilor. Boiko s-a înregistrat cu un e-mail care conține numele său de rap, „Plinofficial”, și moniker „gangass” ca nume de utilizator.

Rapper-ul este acuzat de conspirație pentru comiterea spălării banilor și este pasibil de 10 ani de închisoare. El a continuat să lanseze muzică sub label-ul Smells Weed Music și era încă activ pe Twitter la începutul acestei săptămâni.

Din motive tehnice nu avem varianta audio.

CryptoZZ