Compania Ripple a anunțat un parteneriat cu firma thailandeză DeeMoney, care va aduce companiei blockchain aproximativ un milion de utilizatori noi.

Startup-ul fintech DeeMoney este deja specializat în remitențe și, prin utilizarea RippleNet, tranzacțiile pot fi procesate mai rapid. Conform anunțului oficial, rețeaua globală de plăți financiare a Ripple oferă „cele mai mici taxe și cele mai bune rate”.

”Prin parteneriatul nostru cu DeeMoney, peste un milion de thailandezi care lucrează în întreaga lume pot acum trimite bani înapoi acasă la cele mai mici tarife și cele mai bune rate”,

a anunțat Ripple pe Twitter.

Dezvoltati-va cunostintele pe timp de pandemie! Probabil cea mai mare oportunitate de a invata lucruri noi!

DeeMoney este prima entitate nebancară din Thailanda care a utilizat tehnologia blockchain a RippleNet pentru transferuri. Compania de remitență procesează plățile care vin în Thailanda, în principal din Coreea de Sud, Singapore și Orientul Mijlociu.

În prezent, se estimează că există aproximativ un milion de thailandezi care lucrează în afara țării și transferă bani înapoi acasă.

Revoluția bancară digitală

De asemenea, compania intenționează să utilizeze RippleNet pentru transferurile de ieșire din Thailanda. Aceasta va fi cea de-a doua etapă a parteneriatului cu Ripple.

Aswin Phlaphongphanich, CEO al DeeMoney a comentat:

”Suntem încântați să colaborăm cu Ripple. Deoarece, împreună, ne propunem să democratizăm finanțele din Thailanda, aducând un nou nivel de eficiență și accesibilitate pentru tranzacțiile transfrontaliere”.

La rândul său, Marcus Treacher, vicepreședinte al Ripple, a declarat:

”Revoluția bancară digitală a început deja în Thailanda, iar DeeMoney este un jucător cheie în acest sens. Fiind prima instituție nebancară din Thailanda care a utilizat RippleNet, redeschide frontierele și regulile de angajare prin furnizarea de transferuri internaționale eficiente la tarife mici și tarife competitive.”

CEO-ul Ripple, Brad Garlinghouse, a subliniat pe Twitter provocările cu care se confruntă lumea din cauza pandemiei COVID-19. El a spus că întreaga echipă Ripple lucrează acum de acasă, dar a dat asigurări că firma va continua să-și servească clienții:

”Acum, mai mult ca oricând trebuie să ne asigurăm că oamenii pot continua să trimită bani acasă celor dragi, pentru ca este perioada când au cea mai mare nevoie”.

CryptoZZ