Cu o zi înainte listarea Coinbase pe bursă, Binance a anunțat că lansează opțiunea de tranzacționare de acțiuni tokenizate. Astfel, investitorii de dimensiuni mici au posibilitatea de a achiziționa fracțiuni de acțiuni din companii majore. Primul token listat a fost cel dedicat companiei Tesla (TSLA), urmat de Coinbase (COIN) în cursul zilei de azi.

Stai conectat in lumea digitala!

Opțiunea de tranzacționare a acțiunilor tokenizate a fost elaborată în colaborare cu CM-Equity AG, o firmă de investiții licențiată în Germania cu sediul în Elveția și platforma de tokenizare a activelor Digital Assets AG. Binance nu percepe comision pentru tranzacționare, iar achiziționarea acțiunilor se realizează cu criptomoneda stabilă BUSD, emisă de Paxos Trust Company.

Prețul de referință al acțiunilor Coinbase, stabilit la 250$

Nasdaq a anunțat că a stabilit prețul de referință al acțiunilor Coinbase (COIN) la doar 250$, o valoare mult mai scăzută decât se anticipa. În același timp, compania a dăruit celor 1700 de angajați câte 100 de acțiuni, pe care aceștia au opțiunea de a le vinde.

Anterior, acțiunile Coinbase au fost estimate la o valoare de 400$, în timp ce pe piețe futures prețul lor se apropie de 600$.

TradingView – Aliatul tau in trading!

Ca atare, este de așteptat ca primele zile de tranzacționare ale COIN să fie foarte interesante pentru investitori.