Platforma Cryptocoin.pro, despre care am mai vorbit la Goana dupa Bitcoin, lanseaza proiectul numit FIAT to Crypto Payment API. Un fel de PayPal pentru crypto prin care dezvoltatorii de proiecte pe blockchain care au la baza un token, pot sa ofere utilizatorilor un mediu reglementat pentru cumparare/vanzare sau depozitare/retragere de tokeni folosind modalitati de plata massmarket ca spre exemplu carti de credit sau transfer bancar.

Adoptia este un factor important pentru viitorul spatiului crypto. Pe masura ce infrastructura creste utilizatorii trebuie sa tina pasul. Cu totii folosim Wi-Fi, dar cati dintre noi stiu cum functioneaza? La fel si pe blockchain si in ce priveste criptomonedele, utilizarea trebuie sa fie simpla ca masele sa adopte tehnologia.

Cryptocoin.pro rezolva asta. Prin implementarea noului serviciu utilizatorii au acces usor si instant, intr-un mediu reglementat, la criptomonede. De exemplu, daca esti utilizator, sustinator, investitor intr-un proiect construit pe Blockchain si care are la baza un token, vei putea sa faci achizitia direct de pe site-ul oficial. Astfel vei avea acces usor si instant la serviciul propus.

Pentru dezvoltatorii de proiecte blockchain

Drumul este lung si plin de obstacole in listarea pe exchange a unui token. Dezvoltatorii trebuie sa cheltuie timp si resurse pentru reglementare. Incorporarea unei companii in juristictii precum Malta, Estonia sau Gibraltar are costuri ridicate si dureaza foarte mult. In plus, au nevoie de departamente de conformitate si parteneriate cu gateway-uri de plata locale.

Platforma ofera solutii pentru:

  • Inrolarea utilizatorilor
  • Verificarea Identitatii Clientului
  • Verificarea Provenientei Fondurilor impotriva activitatilor de spalare de bani
  • Identificarea tentativelor de tranzactii fraudulente folosind analiza AI
  • Administrarea relatiilor cu bancile si insitutiile de plata
  • Administrarea Portofelelor Digitale

Cryptocoin.pro rezolva asta. FIAT <> Crypto Payment API ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a integra pe platforma proprie, plati si retrageri in Fiat. Implementarea se face printr-un cod API, usor de folosit.

In prezent exista mai multe implementari printre care se enumara ZoidPay, LioCoin, IPSX, EuroBTC. In primul trimestru al anului, compania isi propune parteneriate cu platforme din TOP10 exchange-uri de crypto la nivel global.

Rubrica Bitcoin Romania este din ce in ce mai activa in ultima perioada. Saptamana trecuta, ferma bitcoin Blockchain Hosting isi deschide portile. Semn ca atat antreprenorii romani cat si interesatii ofera atentie sporita acestui nou ecosistem.

Daca esti interesat de acest serviu poti sa ne lasi o intrebare in rubrica comentarii sau poti contacta echipa Cryptocoin.pro pentru mai multe detalii.

CryptoZZ