Anthony Pompliano: nu aș cumpăra XRP sau TRX

Într-un interviu acordat CNN, Anthony Pompliano a declarat că nu ar cumpăra XRP sau TRX. Co-fondatorul Morgan Creek Digital Assets și gazda Off-Chain este de părere că aceste criptomonede nu oferă aceeași propunere de valoare ca Bitcoin:

”Nu aș cumpăra XRP sau TRX, pentru că în cele din urmă nu cred că au aceeași valoare pe care o au alte active. Sunt „utility tokens”, adică nu sunt cu adevărat o investiție, ci oferă o funcționalitate sau servicii mai bune pe o platformă exchange”.

Pompliano a explicat că tokenul XRP și Ripple, compania de software, sunt două investiții foarte diferite. De exemplu, laboratoarele Ripple au active precum xRapid, xCurrent și XRP, precum și profituri, fluxuri de numerar, investiții în Bitso, Moneygram și alte valori utilizate pentru evaluare.

Tranzactioneaza criptomonede folosind vTrader!

Pe de altă parte, XRP nu are nimic care să-i genereze valoare, în afară de speculația prețurilor.

Pomp a continuat să spună că, în afară de Bitcoin, consideră că tokenized securities sunt al doilea tip interesant de investiții în cripto. În opinia sa, acest tip de active au un potențial foarte mare pentru viitor.

Ripple a contribuit cu 11 milioane de dolari la activiatea MoneyGram

Conform documentelor SEC, Ripple a acordat MoneyGram peste 11 milioane de dolari în ultima jumătate de an. Fondurile au fost împărțite între două trimestre. 2,4 milioane dolari în trimestrul al treilea 2019 și 8,9 milioane de dolari în al patrulea trimestru.

“MoneyGram a continuat să-și extindă parteneriatul strategic cu Ripple ca primă companie de transfer de bani care a adaptat utilizarea capabilităților blockchain”,

se arată în comunicatul de presă emis de MoneyGram.

Compania a dezvăluit anterior că folosește diferite produse Ripple, precum rețeaua xRapid și XRP pentru a facilita transferurile transfrontaliere. Ripple deține peste 10 la sută din acțiunile MoneyGram, achiziționate prin investiții care se ridică la 50 de milioane de dolari.

Franța și Austria colaborează pentru combaterea criminalității cripto

Compania franceză de securitate blockchain, NIGMA Conseil, și Institutul austriac de tehnologie (AIT), au semnat un acord de cooperare pentru combaterea criminalității cripto.

Cele două organizații lucrează la platforma e-NIGMA, construită folosind tehnologia AIT GraphSense.

Colaborarea urmărește să asigure servicii similare cu cele oferite de CipherTrace, care oferă deja monitorizarea tranzacțiilor suspecte cu mai multe active digitale pentru exchange-uri.

Posibilitatea de a urmări conexiunile și tranzacțiile pe blockchain sunt o parte esențială în implementarea regulilor KYC mai stricte. Numeroase autorități de reglementare la nivel mondial caută soluții de acest tip, mai ales după adoptarea recomandărilor FATF.

Ecosistemul e-Nigma va putea descoperi entitățile din spatele portofelelor cripto și, de asemenea, urmărirea tranzacțiilor suspecte.

Institutul austriac de tehnologie oferă deja consiliere în domeniul cibersecurității generale, ingineriei sistemelor și analize de imagini și sisteme de supraveghere video.

HTC anunță integrare cu Bitrefill pentru telefonul Exodus

HTC, producătorul telefonului cu capabilități blockchain și cripto Exodus, a anunțat că a integrat serviciile Bitrefill. Utilizatorii pot accesa catalogul Bitrefill din aplicația HTC Zion Vault pentru a cheltui criptomonede direct de pe nodul lor mobil validat complet. Cei interesați pot achiziționa mai mult de 2000 de carduri cadou digitale prin această metodă.

HTC Exodus este un telefon de generație următoare care combină capacitatea de utilizare a smartphone-ului cu securitatea unui portofel hardware. Activele cripto se gestionează prin aplicația Zion Vault, ce oferă suport Web 3 și aplicații integrate pentru DApp Hub. Telefonul oferă suport pentru cumpărături cu Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

CryptoZZ