Platforma de plăți digitale Shopify s-a alăturat Asociației Libra

Shopify a anunțat într-o postare pe blog că a devenit membrul cu numărul 21 al Asociației Libra. Shopify s-a alăturat asociației Libra la aproximativ o lună după ce Vodafone a ieșit din organizație pentru a se concentra pe propriul sistem de plăți digitale.

“Misiunea noastră a fost întotdeauna să susținem călătoria antreprenorială a celor peste un milion de comercianți de pe platforma noastră. Asta înseamnă a pleda pentru taxe transparente și acces facil la capital și asigurarea securității și confidențialității datelor clienților noștri. Vrem să se creeze o infrastructură care să împuternicească mai mulți antreprenori din întreaga lume “,

se arată în postarea Shopify.

“Ca o platformă de comerț multinațional cu peste un milion de comercinați în aproximativ 175 de țări, Shopify, Inc. aduce o bogată cunoștință și expertiză proiectului Libra. Shopify se alătură unui grup activ de membrii Libra Association angajați în realizarea unui sistem sigur, transparent și punerea în aplicare a serviciilor pentru consumatori a unui sistem de plată globală care elimină barierele financiare pentru miliarde de oameni “,

a declarat purtătorul de cuvânt al Asociației Libra.

Urmareste canalul nostru de YouTube!

Exchange-ul britanic TradeSatoshi se închide

Platforma TradeSatoshi din Marea Britanie a anunțat că își închide activitatea la sfârșitul acestei luni.

Anunțul a menționat că nu mai acceptă depozite și că utilizatorii trebuie să își retragă fondurile până la data de 1 martie 2020 00:00 UTC. Termenul limită pentru retragere pare extrem de suspect. Deoarece acordă clienților platformei mai puțin de zece zile să își recupereze fondurile. În plus, unii utilizatori au raportat cereri suplimentare AML/ KYC deși au fost deja aprobați de platformă.

Exchange-ul a fost popular datorită locației sale în Marea Britanie și a numeroaselor sale perechi de tranzacționare altcoin.

IOTA recomandă clienților să își schimbe parolele și să migreze seed phrase pentru portofelul Trinity

Fundația IOTA a continuat să își îmbuntățească securitatea portofelului Trinity în urma hack-ului din 12 februarie. Conform unei actualizări a stării din 19 februarie, ei recomandă ferm utilizatorilor Trinity Wallet să își schimbe imediat parolele și să utilizeze instrumentul de migrare a seed phrase pentru a-și proteja activele. Utilizatorii Trinity care și-au deschis sau și-au actualizat portofelele între 17 decembrie 2019 și 18 februarie 2020 pot fi vulnerabili. Fundația a realizat un patch al Trinity wallet după incidentul în care au fost furate criptomonede în valoare de 1.6 milioane de dolari.

Vulnerabilitatea a fost descoperită ca fiind datorată MoonPay, un serviciu care permite utilizatorilor să achiziționeze direct IOTA. Funcția MoonPay nu mai apare în versiunea patched a Trinity Wallet pentru desktop.

Juventus Torino lansează un nou set de carți de joc NFT în colaborare cu compania blockchain Sorare

Echipa italiană de fotbal de top Juventus a anunțat că va lansa colecții digitale ale jucătorilor săi pe platforma de fantasy fotbal bazată pe blockchain Sorare.

Sorare, cu sediul la Paris, Franța, oferă un joc de management al echipei de fotbal cu cărți digitale – create cu tehnologia Ethereum. Cărțile de joc sunt reprezentate de tokenuri non-fungibile (NFT) și pot fi tranzacționate pe o piață secundară.

Mai multe cluburi europene de fotbal, precum Atletico Madrid, Porto și AS Roma, s-au alăturat deja Sorare.

Juventus a mai lansat în 2018 un fan-token pe platforma blockchain Socios.

CryptoZZ