BTC/EUR
-3.22%
52290.00
ETH/EUR
-2.69%
3413.98
ZEC/EUR
+5.99%
138.21
onecoin

7
Leave a Reply

7 Subiecte de discutie
0 Raspunsuri la subiect
1 Followeri
 
Comentariul cu cele mai multe reactii
Cele mai in voga subiecte
4 Autori comentarii
  Urmareste  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notifica despre
jiji margoteanu

“Hafacerea onecoin”. Teapa grosolana, un model bine cunoscut , piramidal, mascat de o falsa investitie intr un produs – “onecoin”. moneda virtuala care se reproduce prin Ea insasi….. gasind formule ticluite sa-i lase pe unii intr-o totala obscuritate, insirand in acea balbaiala “, tokenii, coini sau minarea a nimic” , ca banii se vor inmulti precum pestii lui IIsus ). Toate insa fac parte din jocul iluzionistului” in cazul afacerii “onecoin”: doctor harneala Ruja”. Moneda nu se reinvestete ( nefiind vb. de vreun fond de investitii in sensul real ) sumele uriase obtinute nu sunt altceva decat banii deponentilor/ investirorilor.… Citeste mai mult »

Zamolxe

Daca doriti da vedeti intr-adevar ce inseamna BitCoin,intrati pe Youtube si scrieti:Goana dupa BitCoin.Numai ca in aceasta emisiune a doamnei Carmen Avram veti gasi ad evarul,chiar daca titlul rs te asemanator cu cel care a provocat spaima.Nu va lasati conddusi de aparente .com urmariti tiata emisiunea.
Daca doriti,va dau si numarul de telefon al doamnei Carmen Avram,insa neavand acceptul dansei pentru moment,o voi face intr-o postare viitoare.

Ike Ikee

In primul rand trebuie sa intelegeti cum functioneaza Bitcoin! Abia dupa va puteti orienta catre monedele alternative. OneCoin nu este o moneda alternativa!
Daca doriti sa stiti mai multe despre Blockchain si Bitcoin, va stau la dispozitie.

Ana Tivilichi

Vă aduceți aminte de cei care practicau “alba-neagra”? M-am intors in timp cunoscandu-i pe acesti oameni, Violeta si Cristi Calina.Din punctul meu de vedere sunt niste șarlatani si nu doar ei, ci si restul companiei… Am aterizat la acest seminariu unde am cunoscut persoane peste vârsta de 60 ani, tineri pensionari cu ceva bănuți prin conturi, oameni cu ceva funcții cândva, oameni vârstnici ușor de manipulat. Am fost invitată să particip la acest seminariu, unde mi s-a adus la cunoștință despre moneda digitală onecoin, pe tot parcursul discursului tinut de doamna Violeta, mi-am aruncat cate un ochi la persoanele din… Citeste mai mult »

[…] 2014, Ruja Ignatova a creat organizația Onelife și schema Ponzi Onecoin, promovată ca ”the Bitcoin […]

[…] Majoritatea oamenilor știu prea bine că o astfel de rată nu este sustenabilă. Chiar si inaceste conditii au aruncat o mulțime de bani în tokenul BCC în ciuda acestui fapt. Amploarea proiectului a fost alimentată printr-un sistem de referințe foarte avantajos, ce a generat apariția a numeroși promoteri la nivel mondial. Un astfel de sistem a fost promovot si de cei de la OneCoin. […]

[…] Nu ar strica sa avem un asa birou si in Romania pentru scheme piramidale marca OneCoin. […]