După ce compania Berkshire Hathaway a raportat o pierdere de 50 miliarde dolari în trimesturl întâi, Max Keiser a profitat de ocazie pentru a-l critica pe Warren Buffett. Pe Twitter, Keiser a susținut că Buffett este complet depășit și eroarea de investiție recentă este un semn că nu e cazul ca lumea să îl mai ia în serios. Este vorba despre faptul că firma lui Buffett, Berkshire Hathaway, a investit semnificativ în acțiuni ale companiilor aeriene americane. Odată cu răspândirea pandemiei de COVID-19, această industrie a avut foarte mult de suferit, iar prețurile acțunilor s-au prăbușit. Berkshire Hathaway a fost nevoită să scape rapid de investiție, înregistrând pierderi masive.

BTC si ETH – Cursuri gratuite! Intra pe canalul nostru de youtube

Keiser a subliniat:

”Acum, când Buffett a ieșit din joc, iar răscumpărările de acțiuni sunt numite pe bună dreptate ca fiind frauduloase, investitorii ar trebui să se întrebe … Dacă Buffett a greșit atât de mult, oare nu a greșit și despre #Bitcoin și Gold? RĂSPUNS: DA. Buffett și-a distrus reputația fiind prost în ceea ce privește BTC.”

Are bani pentru întreaga cantitate de Bitcoin din piață 

Anthony Pompliano a răspuns în mod ironic că, în prezent, Buffett are destui bani ca să cumpere întreaga cantitate de Bitcoin din piață.

„Warren Buffett are 137 miliarde de dolari în numerar. Acest lucru este aproape suficient pentru a cumpăra fiecare Bitcoin în circulație”.

Cu toate acestea, atât Pompliano cât și Changpeng Zhao (CZ) au subliniat că niciun HODLer adevărat nu i-ar vinde Bitcoin lui Buffett. Acesta a demonstrat frecvent o atitudine critică la adresa criptomonedei, chiar și după ce Justin Sun a încercat să îl convingă de importanța Bitcoin.

Cu toate acestea, miliardarul în vârstă de 89 de ani a declarat că tehnologia blockchain pare să fie importantă pentru viitorul economic.

CryptoZZ