Compania blockchain GoChain a anunțat că Lenovo Global Technology a devenit operator de noduri pentru rețea.

În calitate de operator, Lenovo va fi unul dintre cele 50 de întreprinderi și organizații care vor rula servere specializate. Acestea facilitează algoritmul de consens al Proof of Reputation (PoR) din rețeaua GoChain și va valida blocurile de tranzacții produse.

Rețeaua GoChain are capacitatea de a gestiona 1300 de tranzacții pe secundă și se bazează pe algoritmul de consens Proof of Reputation (PoR). Tokenul de bază al rețelei este GO, iar nodurile vor fi gestionate de o serie de companii majore.

Tehnologia de racire prin imersie in lichid

Nodul Lenovo, este primul de acest gen, va sustine blockchain-ul GoChain si va servi drept Nod oficial care semneaza in algoritmul de consens PoR. Va fi situat intr-un data center care foloseste imersia echipamentelor in lichide speciale de racire.

Tehnologia de racire prin imersie in lichid a fost dezvoltata de Midas Green Technology si este folosita de Blockchain Resources Corp pentru a construi gazduirea de servere care protejeaza mediul. Intr-unul dintre aceste data center-uri se va afla si noul Lenovo

Compania Lenovo s-a implicat anterior în implementarea tehnologiei blockchain în activitățile de dezvoltare a produselor. De asemenea, a lucrat pentru aplicarea acesteia în procesele interne de lucru. În martie 2018, Lenovo a lansat noul smartphone Lenovo S5, care utilizează tehnologia blockchain pentru a face plățile mai sigure. În plus, în iunie 2018, Lenovo s-a alăturat Hyperledger.

„Suntem extrem de mândri, nu numai că Lenovo a devenit un operator de noduri, dar și că facem parte dintr-un efort de pionierat în tehnologia ecologică. GoChain a fost fondată cu accent pe adoptarea tehnologiei pentru îmbunătățirea societății și susținem cu fermitate angajamentul lor de a reduce consumul de energie cu tehnologia de răcire cu imersiune în lichide”,

se menționează în comunicatul de presă GoChain.

CryptoZZ