BTC/EUR
+0.53%
24570.00
ETH/EUR
+0.95%
1682.94
ZEC/EUR
+0.95%
29.23

Proiecte ICO romanesti pe cripto si tehnologia blockchain

Odata cu avantul si raspandirea fenomenului cripto, asa cum era si normal, nevoia de a apela la serviciile unor platforme specializate in vanzarea si cumpararea de criptomonede a crescut direct proportional. Anul acesta a fost marcata borna de zece ani de la aparitia primului Bitcoin, deschizand o noua era cu posibilitati si aplicatii nelimitate, precum si noi alternative.

Stai conectat in lumea digitala!

Bineinteles, si in Romania sunt semne clare prin care dovedim ca tinem pasul cu tehnologiile noi, de avangarda, si prin care se pun bazele viitorului. Asistam tot mai des la aparitia si dezvoltarea unor proiecte ICO romanesti care promit si contribuie la dezvoltarea ecosistemului cripto pe drumul lung si anevoios al adoptiei.

Pornind de la aceste premise, ne-am propuns sa prezentam in premiera, intr-o noua sectiune, lista acestor proiecte ICO romanesti la ora actuala, indiferent de faza de dezvoltare in care se afla, cu promisiunea ca o vom actualiza de fiecare data, pe masura ce numarul lor va creste.

Totodata este o ocazie potrivita de a felicita echipele acestor proiecte ICO romanesti pentru eforturile, indrazneala si curajul de care au dat dovada in initiativele lor! Succes si la mai mare!

Speram ca si alte echipe sa le urmeze exemplul, astfel incat sa confirmam in continuare ca si romanii fac parte din elitele internationale, asa cum au facut-o si pana acum de-a lungul timpului in alte domenii.

Stim ca se poate si credem intr-un viitor mai bun! Nu ezita sa ne contactezi si tu, daca faci parte din echipele oricaror proiecte ICO romanesti bazate pe crypto si tehnologia blockchain, sa ne spui despre asta, si sa ne oferi detalii pe care sa le putem aduce la cunostinta cititorilor nostri in premiera!

Zoidcoin

Trading - Piața de tranzacționare a criptomonedelor este una cu o volatilitate crescută. Atunci când investești, trebuie să ai în vedere câteva aspecte:
 • Regula de bază în trading: cumpără când prețul este jos și vinde când acesta este sus;
 • Investește numai sume cu care esti confortabil să îți asumi riscuri sau chiar să le pierzi;
 • Informează-te pentru a afla care sunt monedele cu potențial de creștere;
 • Decide dacă faci investiții pe termen lung sau pe termen scurt;
 • Încearcă să nu reacționezi la valurile pieței;
 • Definește-ți o strategie de trading și vizează un profit clar pe care vrei să-l obții;
 • Asigură-te că ieși la timpul potrivit, atunci când creșterea este satisfăcătoare pentru tine;
 • Investește în mai multe monezi astfel încât să nu îți afecteze întreg portofoliul, dacă o monedă nu crește atât cât ți-ai dori;
 • Bazează-te atât pe știri, cât și pe analiza graficelor atunci când iei decizia de a cumpăra sau vinde ceva.
Am testat aceste platforme:
 • Bitmex - a devenit un exchange de succes foarte rapid, în special deoarece oferă contracte de credit (leverage) de valoare mare pentru traderi. Vezi mai mult...
 • Binance - in trimestrul 1 al lui 2018, volumul zilnic de tranzacționare Binance a fost de aproximativ 1.4 miliarde de dolari, fiind cel mai mare exchange din lume. Vezi mai mult...
 • eToro - platforma permite sa copiezi automat tranzacțiile principalilor traderi din comunitate. Vezi mai mult...
 • Ethfinex - platforma ce permite tranzactionarea Token ERC 20

Stai conectat pentru mai multe informatii!